Cukierek Koreańskiego Klubu ERC - zdjęcia !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zdjęcia dostałem od jednego z klubowiczów z Koreii. Fotki zostały zrobione 8 marca.
Jak koreańczyk pisał: -jest to ich "klubowy cukierek"
Zwródźcie uwagę na:
-lakierowane listwy, przednie kierunki i tylną blendę w kolorze nadwozia
-dolot powietrza w przednim spojlerze-zderzaku
-odstające nadkola przednie w stosunku do maski i przednich drzwi
-wydech ala-motocyklowy (taka konstrukcja pozwala na wydobycie niesamowitego bassu z tłumika)

Ciekawe co ma pod maską ??????

Ale "chojna"
Faktycznie cukiereczek - bardzo przesłodzony

Po jakiemu się z tym żółtkiem dogadałeś?

"Żółtki" często lepiej posługuja sie jezykami obcymi niż Naród Wybrany z Centralnej Europy

Jak to isę mówi są gusta i guściki ... jak dla mnie to to jest świetna robota i nie miałbym nic przeciwko jakby moja fura tak wyglądała (tylko bez tekstów z dresiarstwem do tej wypowiedzi ) jak dla mnie to to jest kupa dobrej roboty i .... kasy jeszcze tylko silnik z Corvetty i sysko by było genialnie no dobora nie bede przesadzał wystarczy 3.0 turbo z Supry

ble fuj.... i nic wiecej nie powiem.....

nie no nie ma co dyskutowac jednym sie podoba innym nie..ale jeden wniosek sie nasuwa..szkoda ze u nas nikt nie wypuscil na rynek takich spoilerkow przyznacie chyba ze te od jedrasika sie chowaja przy tym:D

Paskudztwo...

Spoiler jest na prawde fajny. Przedni i tylny zderzak tez niczego sobie i felgi - ok. Ale te wszystkie tandetne nakleiki, antenki... wstyd tym jezdzic. Popatrzcie na "brewki" - zrobione z jakiejs dziadowej folii - przepuszcza swiatlo, wloty powietrza na pasie przednim... W srodku tez widac jakas lipa. Tak sie zastanawiam czy Koreance to takie bezguscia (chciaz podobno de gustibus non disputandum est), czy po prostu tam na Espero jest inna grupa odbiorcow... Nie wiem. Mnie się ogólnie ten samochód nie podoba, ale powykrecał bym z niego pare rzeczy :D

spoiler przedni i tylny,progi zawodowe,alu 16" tez wypasione ,czarne szyby i tyle bym zaostawil i wygladal by extra ...a tak to moim zdaniem ani to ladne ani praktyczne bo te pierdułki to zalatuja ostra tandeta...ale moze to inna kultura

Ps. ten bialy wlot na przednim spoilerze to poroniony pomysl

Jest tam kilka ładnych pomysłów!...brakło gustu /porównując mój smak/ ale to inny kraj,obyczaje i wystrój wnętrz!!...widać taki ich styl skoro to "perła" klubowa!. Podobają mi się: spojler tył /wygląda jak Virtual tunig Łukasza!/, fele,tylny pas+światła,listwy w kolorze nadwozia...może trochę wydech i tyle.Przód NIE!, świecidełka,guziczki,nalepki,antenki i...pokrowce na zagłówkach wywaliłbym natychmiast!

Jeśli to "perełka" to Koreańcy są przodkami dresiarzy.

chym, to ja też się dołączę......
jak dla mnie troszkę przedobrzył właściciel tego esperaczka, spojlery przednie, tylnie i progowe OK. Na klapie bagażnika zbyt przerośnięty, naklejki, antenki też nie potrzebne , szczególnie ta wzdłuż auta!!! Błotniki bym troszkę poszerzył i zaokrąglił, tak by drzwi były delikatnie schowane do środka :)

P.S.
To chyba ta fura co wciągneła H Coupe

Cytat:
2003-03-13 08:43:16, Krzysiek-Diackon pisze:
P.S.
To chyba ta fura co wciągneła H Coupe

Nie to nie ona.

To zdecydowanie nie jest mój styl, ale ponawiam pytanie: Czy zdradził Ci ten Koreańczyn co te "cudo" ma pod maską????????

oooo tak zwany festynek
....odnośnie tego - co to może miec pod maską....pewnie zwykłe 1.5

el0!

koszmar!!!
to jest prawie 100% przyklad na to jak samochod nie powinien
wygladac!!! oczywiscie wg mnie...

Samochód stuningowany w oparciu o dział motoryzacyjny w supermarkecie

ell0!

no NIE!!!

a te zapinki na tylnej klapie?!?!
zeby blenda sie nie otworzyla w czasie jazdy?
i zeby byl szybszy denontaz?
ROTF

to kompletny idiota musi byc!!!

ps. fachowo zapinki to EKSPANDORY