Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() irmscherMV6 omegaMV6 dodatki: IR ... Tarnowskie Góry | 2005-10-12 21:12:51 Tak po krótce mogę opisać to co zostało z mojej omegi. Leje z każdego możliwego miejsca, śmierdzi bo leje na wszystko co gorące i do tego trzy dni przed wyjazdem na party poszła się jeb......ć skrzynia (a już kobita się zgodziła na wyjazd). Narazie ok 2 tysiaki z wymianą olejów, filtra i uszczelnieniem bo dolewałem 2 litry na 3 dni.
Czy ktoś z szanownych klubowiczów miał w misce z skrzyni jakieś pierdolone opiłki?? (ok 2-3mm) i czym to gówno się je. Pytam bo nie chcę żeby warsztat zrobił ze mnie debila i bankruta zarazem ![]() Pozdrawiam szanowne grono. |
![]() Nixon DEADSOUL Caravan MV6 Warszawa | 2005-10-12 21:57:41
Rzeczone opiłki świadczą o raczej agonalnym stanie skrzyni. Zależy od ilości, ale rozmiar jest niepokojący. Z Twojego opisu g... wynika. W dzisiejszych realiach rynkowych skrzyni nie opłaca się naprawiać, taniej jest wymienić. Samo rozebranie u profesjonalisty kosztuje tyle, co używka. Ale oczywiście jest ten dreszcz ryzyka ![]() pozdr, Robert |
![]() irmscherMV6 omegaMV6 dodatki: IR ... Tarnowskie Góry | 2005-10-12 22:14:43 Podjechałem sobie do mechanika (żekomo najlepszego od asb) i pojechaliśmy na przejażdżkę kontrolną przed uszczelnieniem. Wypowiadał się w samych superlatywach ("chodzi super, wszystko jest ok.") ale po wyjęciu okazało się że są jakieś piiiiiiii opiłki ![]() ![]() |
![]() KOLIBERk LOB SYMPATYK S63 + G65 Londyn | 2005-10-12 22:52:31 Raczej lepiej kupic uzywke, nie oplaca sie naprawiac.
Z opini wynika ze naprawiane skrzynie to wydane pieniadze na smieci. Nic nie naprawia a bedzie sie sypac dalej... Poszukaj na forum. |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | 2005-10-12 23:08:52 a silnik to 211 KM czy jest coś więcej?
przy 211KM taka skrzynia to naprawdę niezawodny sprzęt |
![]() irmscherMV6 omegaMV6 dodatki: IR ... Tarnowskie Góry | 2005-10-13 08:41:25 Parę koników umarło ale też narodziy się nowe więc nie wiem dokadnie ile teraz ich chula pos maską. W każdym razie skrzynia przy 150 000 padła. A tak profilaktycznie ![]() |
![]() irmscherMV6 omegaMV6 dodatki: IR ... Tarnowskie Góry | 2005-10-14 21:39:43 Coś Wam powiem, dzwonili, 3100 zł, podono już jest ok, kurwa dałem skrzynię do uszczelnienia a wymienili chyba wszystko na platynowe. Czekam na słowa krytyki jakim debilem jestem i co zrobiłem.
|