Moja celica

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Toyota Celica 2.2 16V GTI poduszka kierowcy, autoalarm, centralny zamek, elektryczne szyby przód, elektryczne lusterka, klimatyzacja, radio + CD, szyberdach, tempomat, wspomaganie kierownicy, aluminiowe felgi 16 , przyciemniane szyby, spoiler, tłumik sportowy, regulowana kierownica foto w profilu albo na koncu strony .celica team

A ten garbik na masce juz seryjnie jest czy dosztukowany ?
Ogolnie fajna furka.
Pozdr.

Hmm ta Celice jak mi sie wydaje to widze w Rozwadowie codziennie kolo Zamku tam gdzie okna sprzedaja
Zomo chyba przyszywany jednak bo w seri by mial z 300 kM Carlos Saintz

Edycja Carosl Sainz ma 260 koni i ma inny wlot a ten wlot co ma Rafals były seryjne w silnikach 2.0 turbo z 200 patatajami

[ wiadomość edytowana przez: rzeszowiak dnia 2005-08-06 13:22:20 ]

autko wypasione sporo mocy pod maska z której mozna korzystac dowoli

tak to seryjny wlot wytłoczony ani deka szpachli
wkocu pszerejstrowałem juz na naszych tablicach co zmienic w tym aucie doracie i jak by ktos ni foty wkleił to bym był wdzieczny

[ wiadomość edytowana przez: RAFALS dnia 2005-08-07 10:54:42 ] a tak masz racje stoi w rozwadowie czensto

[ wiadomość edytowana przez: RAFALS dnia 2005-08-07 10:57:13 ]

Cytat:
2005-08-07 10:49:51, RAFALS pisze:
co zmienic w tym aucie doracie i jak by ktos ni foty wkleił to bym był wdzieczny

Ja bym mu dolozyl ladny mugenik no i moze troszke usadzic go na ziemie Jakies 16 lub 17 kolka tez ladnie by wypelnily luke miedzy nadkolem a oponka Ta siateczka w przednim zderzaku jakos dziwnie wyglada.. Moze to tylko na fotce.A jak nie, to mogla by byc jakas z wiekszymi oczkami, ale to tylko maly szczegol.Wazne zeby nie przesadzic. Tuning z umiarem.
Pozdr.

A ile furka ma kuni pod macha i jakie ma osiagi ??

mam wobec tego ałta dosyc spore plany specialnie go kupiłem . mam forda do jazdy codzienej . fele to on ma 16.myslałem nad czarna siatka .osiogi cieszko powiedziec za krudko go mam ale wszysko bedzie pomierzone powoli .

mysle ze dokladka z tylu i z p[rzody poprawila by wyglad autka ...

DObrze Rafals ze jestes z nami .....furaa piekna i pieknie fruwa,o planach juz poniekat wiem i tak trzymac.Jeszcze wyjdzie tak ze na nastepny sezon bedzie to najszybsze auto w miescie .....czekam na to z niecierpliwoscia.

[ wiadomość edytowana przez: ToMi-HermeticClubTuning dnia 2005-08-28 01:00:43 ]

Powodzenia w przerobkach . Zalozcie ta turbine co byla pod maska, chociaz nie wiem skad mialaby sie tam wziac, ale ja sie nie znam. "Nitro" juz jest i to IIgeneracji czyli mieszalnik i emulator sondy, tak wiec widze spore mozliwosci tuningu tego silnika