Kiera od RS-a

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemka!!
Czy średnica kierownicy od RS-a jest inna niż w "zwykłych" escorcikach???

tak jest inna mniejsza.

A za taką kiere 60 zł to dużo ??? I może znacie średnice albo i ile jest mniejsza od standardowej???

[ wiadomość edytowana przez: norx dnia 2005-09-22 10:42:19 ]

60zl jeżeli jest w dobrym stanie to cena bardzo dobra

no moge sie przejsc zmierzyc

Ty mazzi fajne tam masz fele w tej maszynce, chetnie Ci je odkręce hehehehe.Fajne

Cytat:
2005-09-22 12:15:34, mazzi19 pisze:
no moge sie przejsc zmierzyc

Byłoby super jakbyś to zrobił.

Czy ja wiem czy dużo raczej nie. Ja bym powiedział że góra do 2cm na obwodzie tyle że jest grubsza i dlatego jedno wchodzi w drugie prawie. Ale chodzi wam o tę taką troszkę bardziej kanciatą od zwykłej i mającą takie dzióreczki dookoła. Bo z tego co wiek XR3 i RS miały chyba takie same.

Norx 60 zł to znakomita kwota. Ja swoją kupiłem po taniości za 70
więc jak masz okazję bierz. Na początku będziesz miał dziwne wrażenie bo trochę ciężko oko przyzwyczaić do niej ale potem na żadną inną jej nie zamienisz. Świetnie leży w rękach i potem wszystkie inne wydają się brzydkie

srednica
wewn 29,5
zewn 36,5

Cytat:
2005-09-22 12:25:48, dr_boom1 pisze:
Ty mazzi fajne tam masz fele w tej maszynce, chetnie Ci je odkręce hehehehe.Fajne

Fajne mialem radio. W niedziele sie komus spodobalo. nie mam radia i szyby. wiec sory ale na dzien dzisiejszy zart mnie nie smieszy

nie zostawiaj nigdzie panela nawet na 10 sekund mnie też już to spotkało i zawsze go zabieram ze sobą.

Cytat:
2005-09-22 12:45:19, mazzi19 pisze:
Fajne mialem radio. W niedziele sie komus spodobalo. nie mam radia i szyby. wiec sory ale na dzien dzisiejszy zart mnie nie smieszy

Witam w klubie, niestety... dobrze, że Ci drzwi nie pogięli i nie wyrwali radia z połową deski...

ja moją sprzedałem za 30zł na allegro z RsT i dłuugo nikt jej nie chciał.

radio bylo typu black-panel wiec panel nie mogl byc sciagany.
Co do pogietych drzwi. na "szczescie" radio nie bylo umocowane. no trzymalo sie na slowo honoru. dzieki temu uratowalem deske...no i pilota ktory lezal 10cm od radia.

i właśnie to jest to ze blac panel to jest zmora bo trzeba go całego brac tak jak stare blaupunkty , a to pewnie było Sony albo Jvc...przykro mi

Cytat:
2005-09-22 12:42:46, mazzi19 pisze:
srednica wewn 29,5 zewn 36,5

Dizęki wielkie

sony cdx-m630

za wymiary nie ma za co

Mazzi czasem sobie myśle że samochód powinien mieć nie tylko radio ze ściąganym panelem ale, też tamicerkę wyposażenie, silnik i jeszcze kilka drobiazgów demontowanych i ładowanych do etui które kierowca zabierałby ze sobą. To by było najbezpieczniejsze bo ludzi kradną już nie tylko radia, ale panele od radia, tyły od radia, alufelgi, i benzynę z baku. Nie wiem co jest odpowiedzialne za taki stan rzeczy.......... ale niestety tak sie dzieje. A do tego jeszcze wandalizm. Mi naprzykład na parkingu porysowali maskę lewy przedni błotnik, drzwi lewe i tylny lewy błotnik gwoździem do samego podkładu. Jednak nie bylem odosobniony 5 aut które stało obok mojego miało tak samo.......... komuś naprawde sie nudziło, a może to zazdrość że inni maja a wandale nie...... Ogólnie społeczeństwo jest dobre i ja to wiem ale są w nim bardzo chore jednostki które niestety najbardziej rzucają się w oczy poprzez swoje negatywne działania, bo łatwiej coś zniszczyć niz coś stworzyć od podstaw.

Ostatnio coraz częściej sptykam sie z tym że drogie radia przerabia sie na kieszeń. Tak jak kiedyś, tyle że obecnie trzeba zrobić w nich ieszcze dodatkowe podtrzymanie pamięci ale jest to możliwe. Takie przeróbeczki u mnie kosztują koło 70 zł ale to się naprawde opłaca jak sie ma jakiś godny sprzęcior.......... albo jakikolwiek i wracając do auta po nocy chce sie jadąc do pracy posłuchać czegoś innego niż dźwięku silnika.

zgodze sie z Toba. choc, uwierz mi, wolabym nie.
Ludzie kradna coraz to dziwniejsze rzeczy. kiedys wystarczylo zabrac panel. teraz kradna nawet "tyly". a panel sie dokupuje na allegro (ostatnio 650 przedmiotow w dziale "panele")
kradna tyly nie patrzac co to. po prostu kradna a pozniej sie kombinuje. zamontujesz radio na stale ze sie na da wyciagnac...stracisz tapicerke,podsufitke, deske (zlodziej idac po radio ma noz do odciecia kabli wiec przejechanie w zlosci ze nie wzial radia po fotelach nie bedzie niczym "nadzwyczajnym")

ja po prostu nie moge zrozumiec jak mozna byc tak bezczelnym. przyjsc, wybic szybe i wydrzec radio. moze to niektorych rozsmieszy ale nie moglem spac przez dwie noce, bo przed oczami mialem obrazek: "jakis h&^ drze radio z mojego auta" widze urywane kable. widze kogos obcego w moim aucie!!

slowa typu "dobrze ze nie ukradli auta" sa dla mnie marnym pocieszeniem.

dlatego choc mam juz nowe radio to boje sie go zamontowac...

a jak slysze od policji "to Pan nie wie ze tak sie auta nie stawia" to juz w ogole sie zalamuje.

Wyszlo troche dlugie...sorki