KJS quatro 9.10.2005 i wrażenia po

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
Automobilklub Stalowa Wola informuje, że w dniu 09.10.2005r. odbędzie się Konkursowa Jazda Samochodem ,, Super Sprint – Quattro’’.
Na trasie będzie zlokalizowanych sześć prób sprawnościowych o łącznej długości 4.200 m., które posiadają nawierzchnię asfaltową .
Zgłoszenia przyjmowane będą poczta elektroniczną: biuroasw@interia.pl,telefonicznie lub faksem 15-842-29-81 lub osobiście w siedzibie Automobilklubu Stalowa Wola ul. Ofiar Katania 28A - do dnia 08.10.2005r.do godz. 13.00, oraz w szczególnych przypadkach w dniu zawodów do godz. 10.00 .Biuro Zawodów zlokalizowane będzie na parkingu Automobilklubu
Wpisowe od załogi wynosi 20.00 zł , członkowie zrzeszeni w Automobilklubie Stalowa Wola są zwolnieni z opłaty wpisowego.Organizatorzy zapewniają nagrody finansowe, puchary, dyplomy.
Po zakończeniu imprezy zapraszamy wszystkich uczestników na spotkanie towarzyskie przy ognisku.
Serdecznie zapraszając do wzięcia udziału w zawodach przypominamy o konieczności posiadania prawa jazdy, dowodu rejestracyjnego z ważnym badaniem technicznym, ubezpieczenia OC, NW , kasków ochronnych, a w razie użyczenia samochodu – pisemnej zgody właściciela.

Ze sportowym pozdrowieniem

DYREKTOR
KJS,, Super Sprint- Quattro’’

Tadeusz Korniak

Postaram sie wystartowac - w sam raz na rozpoczecie studiów

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-10-09 22:55:24 ]

czu wiesz moze gdzie bedzie sie odbywal ten kjsik ?chodzi mi o miejsce ;p

Jeszcze nie.
Zadzwonie i sie zapytam.

Narazie musze sie dowiedziec czy moge wystartowac -studia .... i inne takie tam.

Jak cos bede wiedział napisze.
kjs wychodzi ze dosc krótki moze z 10 - 15 km z dojazdówkami wiec bedzie fajnie.

W mielcu potrafili dac PKP 10 km od PKC i zrobiłem niepotrzebne 30 km o tak .....

czu wiesz cos wiecej ?rozumiem ze ty starujesz prawda ?;p

Takstartuje.
Start godz 11.00
11,05 warto byc na zajezdni.
Potem urzad celny
A na końcu Centrostal.
Start jest spod Lidera.

Ogólnie czas wszystkich startów to jakies 30 minut na grupe wiec sadze ze jak sie zacznie o 11 to skonczy sie przed 15 pozdro.

No to pieknie moja bryka juz jest praktycznie zrobiona i tylko zapisac sie i podbic przeglad techniczny i oczywiscie jeszcze musze kierowce znalesc ale to juz tylko niedlugo

Spoko podjedz do nie oblookam fure i powiem ci co zmienic przed kjsem!!!!!
Jutro robie klatke u siebie w garazu.

hmm oktorej bedziesz na garazu ??

Od 10 rano.
Wiec mozesz wpasc autem popatrze i doradze co i jak.

jak przyjade ze stalowej okolo 11 to wpadne do ciebie

Został ozrobic zawieszenie z tyłu.
Wsadzić klatke do kupy i startujemy...
Ciekaw jestem kto przyjedzie.

Ja przyjade na 100% Bryke mam juz gotowa jutro wrzuce opis i fotki

Jutro jade skąłdac auto do kupy może sie wyrobie ale cieżko będzie...
Nic jakos dam rade - pozdro.

no i bryke masz zlozona i ja taksamo jeszcze jutro musze doprawic pare zeczy i jedziemy w niedziele z Koksem

Kornel tez startuje z łychą.
Ale to klasa do 1400.
Szukam tylko kogoś kto stanąłby za moją kamera i ponagrywał ....
Pozdro.
Najlepiej jeździc od trasy do trasy czyl izajezdnia Halmar Centrostal - wszystko o rzut kamieniem - to bedzie szybki kjs...

tylko ciekawe kto bedzie do 903 cm startowy czy tylko we dwoje ?? jedziemy w tej klasie ??

Strartuje KLR swoim.
Startuje kolega z kjsów H z Łańcuta.
Mozliwe że wystartuje kumpel z Rzeszowa.
I nie wiem co z Rybcią z Sarzyny może byc ciekawa klasa...

Nie jade z Lycha tylko z Łukaszem z myjni

Sorry moja pomyłka.
Ale jedziesz hehe.
Powodzonka jutro.

Teraz ide spac samochod jako tak ale nie rewelacja jutro sie okaze