Problem przy wyborze radia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, wiem , że ten temat był niedawno przerabiany, ale pominięto niektóre modele. Ja mam dylemat pomiędzy trzema modelami w podobnych cenach. więc tak: clarion DB358RMP pioneer deh-4700 czy sony CDH-R3350???

cos mi sie wydaje ze sony CDX R3350 a nei CDH R3350 ,
temat juz byl wielokrotnie przerabiany a mowisz ze pewien model byl pominiety (wlasnie chodzi o sony) i bardzo slusznie ze kazdy to pomijal bo te radio nie jest godne polecenia za te pieniaszki czyli ok.500zl o niebo lepiej graja wspominane wczesniej juz clarion i pionner , ja osobiscie posiadam clariona ale slyszalem nie w jednym samochodzie ze super gra, w moim jeszcze nie jest podlaczony bo nie mam glosnikow "dobrych".
tak czy siak ja polecam Clariona.

dzięki, tak faktycznie CDX a nie CDH
Więc sony odpada. Chyba kupię na allegro, tylko nie wiem, jak z tą gwarancją, jak coś padnie to gdzie to mogę reklamować?
pioneera widziałem na żywo u kolegi i całkiem, całkiem, ale nie słyszałem jeszcze clariona.

moze wybierz sie do sklepu z car-audio i posluchaj obydwa , wedlug mnie sa bardzo podobne w brzmieniu z lekka przewaga na clariona (nie pisze tego tylko dlatego ze mam takie) ale taki sam mialem problem z wyborem jak ty, dokladnie nad tymi dwoma modelami sie zastanawialem u mnie przewazyly aspekty estetyczne poprostu bardziej podobal mi sie clarion.jesli chodzi o to jak graja to bardzo podobnie.
pozdro