Vers pojechał i naklejek mi nie dał :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie ma kto zapasowych naklejek? białych lub srebrnych?
chętnie przyjmę

Białą mam na pewno. Taką jak na GaRbuSie A ponieważ probably podjadę jutro na rampę, to...

A jak już wspomniano o Verusie to ktoś wie co u Niego słychować?
Jak ktoś ma możliwość to proszę pozdrowić Go ode mnie

okey...przekaże pozdrowienia...

Pozdrowienia juz dawno przekazane

ej...no lilu...doszedł ten "prawie e-mail do Cibie już"????
bo mi nie odpisuje

no właśnie i mam sprawce... dzisiaj w nocy ktos odkleił mi lepy sqadowe z auta , nie wiem czy to jakis złośliwy sąsiad czy co ??

a moze to Eiff lub Najmer bo oni potrzebowali

czyli ja teraz tez jestem w potrzebie ( gdyby ktoś miał to prosze dwie srebrne )

całe szczeście ze zrobił to delikatnie a nie jakims śrubokrętem

[ wiadomość edytowana przez: smagi dnia 2005-08-22 15:28:06 ]

Jaja? Trzeba bedzie wkllejać lepki na szyby od środka auta Zgłosiłes na policję, to przciez kradziez herbu klubowego. TA ZNIEWAGA KRWI WYMAGA

jak on to zrobił...przecież naklejka jest sstrasznie podzielona...zwłaszcza orzeł...

to sie musiał namęczyć...i pewnie zniszczył naklejkę...
chyba że miał jakąś folię z dobrym klejem nie wiem...kauczukowym...i odkleiła sie naklejka...tylko pytanie, czy sie później znowu naklei...

Cytat:
2005-08-23 07:27:28, SVERAdesign pisze:
jak on to zrobił...przecież naklejka jest sstrasznie podzielona...zwłaszcza orzeł... to sie musiał namęczyć...i pewnie zniszczył naklejkę... chyba że miał jakąś folię z dobrym klejem nie wiem...kauczukowym...i odkleiła sie naklejka...tylko pytanie, czy sie później znowu naklei...

uwazam ze to bylo zlosliwie zrobione bo kawalki naklejki zostały, kawalek orzelka i napisu

Podejrzewam o to jednego z sasiadow bo czasami jak nie ma miejsca to stawiam kolo jego klatki schodowej i czasami sie czepia ze ma za malo miejsca zeby przejsc a miejsca jest tyle ze mozesz spokojnie jeszcze malucha po dlugosci postawic

no i kiedys mialem z nim zgrzew... ze jak wychodzi z klatki to odlewa sie swoim psem na moje kola a mnie to wqrwia zwlaszcza jak sobie auto umyje

ja mam myśl smagi...podłącz prąd pod felgi w Golfie...jak pezyjdzie piesek..zacznie silkać...to i pieska popiesci i od razu Pana...no chyba że gumową bedzie miał smysz...

jestem Dzien dobry Milo tu znowu byc Lepki mam i niedlugo rozdam Ide spac bo dopiero wrocilem

P.S. Dziekuje Storm za pozdrowienia

No witaj sVersus Wreszcie wróciłes

independens day!

Vers przyjeżdzaj pijemy!!!

no nareszcie Versu wrócił