MotoNews.pl
10 Problemy z otwieraniem forum (114997/25) - PT

Problemy z otwieraniem forum

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktoś ma problemy z otwieraniem forum? Klub espero mi się otwiera w ciągu sekundy a forum espero od 2 dni czasami wcale albo 5 i wiecej minut

Strona espero.of.pl stoi w Polsce (jeśli dobrze pamiętam dzięki urzejmości Łukasza), formu Motonews natomiast w ameryce północnej. Każde zapytanie idzie więc przez pół świata i stąd te lagi.
Teraz wszystko jest uzależnione od Twojego operatora i jego punktów styku z netem (ja mam 15 hopów do serwera motonews).

Cześć AnJay, mam neostradę. I do tej pory nic takiego nie miałem. Inne forum mie się dobrze otwierają.

Zgłoś problem na infolini.
Ja teżużywam Tepsy, ale takich problemónie mam (Polpak).

Cytat:
2005-09-18 19:41:23, malin2 pisze:
czy ktoś ma problemy z otwieraniem forum?

Tak, mam problemy.
Myślę że raczej nie jest to wina łącza bo u mnie jest akurat 1Mb/s w sieci kablowej TV a forum otwiera się z kilku minutowym opóźnieniem.

Cytat:
2005-09-18 19:41:23, malin2 pisze:
czy ktoś ma problemy z otwieraniem forum? Klub espero mi się otwiera w ciągu sekundy a forum espero od 2 dni czasami wcale albo 5 i wiecej minut

PROBLEM JEST!...od 2 dni cholernie ciężko jest wejść normalnie na forum w niektórych godzinach....różnie , nawet w środku nocy też

Adam4302 ma zupełnie innego operatora i też jest DO KITU!

Ja sprawdzałem na CHELLO 1Mb ....kanał, na necie z "osiedlówki" tak samo źle

Ja mialem problemy dzisaj ale juz jest dobrze. Zobaczymy jak bedzie jutro

właśnie rozmawiam z Kolegą krzychu_ch z Sosnowca....też ma jazdy z forum .......CO SIĘ DZIEJE ?????

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2005-09-19 00:23:36 ]

Ja mam Chello 256kb/s zapierd. jak szalone. Ale czasami i u mnie forum powoli sie otwiera, wczoraj wogole nie moglem nic otworzyc, ale bylem i jestem poza miejscem zamieszkania i korzystam z sieci osiedlowej. Teraz smiga OK

Faktycznie, też miałem przejściowe problemy z wejściem na forum...