| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Prezes2000 Opel Omega Kraków | 2005-08-30 12:00:30 Witam wszystkichj serdecznie!
Jako,ze zbliza sie czas zmiany oponek na zimowki,a mnie czeka ich kupno zwracam sie do Was z prosba o pomoc w podjeciu decyzji. Mam upatrzonych kilka marek i modeli i nie wiem co wybrac. Jedna rzecz jest pewna,ze nie chce za duzo wydac: 1. Debica Frigo 2 2. Kleber Krisalp HP 3. Pirelli Carving 4. Firestone Winterhawk Znalazlem je, poza ostatnia, na www.netcar.pl I ceny roznia sie o pare zl,stad mam dylemat. Ciekawe wydaja mi sie carvingi,ale chyba bylyby za dobre jak na nasze warunki. Wiem,ze co kierowca to inna opinia-generalnie,ale i tak sprobuje
Pozdrawiam |
zork LOB SYMPATYK Saabolot Wrocław/Kalisz | 2005-08-30 12:47:05 kumpel mial na wszystkich 3 samochodach w domu Maloye Cresta i bardzo sobie chwalil, na tyle co jezdzilem z nim jako pasazer bylem pod sporym wrazeniem przyczepnosci...
moge sie dowiedziec o ceny jakbys chcial... |
Prezes2000 Opel Omega Kraków | 2005-08-30 13:10:21 Dzieki! Jakbys dal rade sie dowiedziec bede wdzieczny. A czyjej sa one produkcji? Nie slyszlalem o nich wczesniej,ale moga byc ciekawa alternatywa. |
Vino LOB SYMPATYK M5 Warszawa | 2005-08-30 17:00:12 Ja zeszlej zimy kupilem Pirelli SnowSport.
Sa bardzo dobre. |