MotoNews.pl

System lub klawiatura

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hmm własnie odkryłem ze 1 z klawiszy na mojej klawiaturze WOGLE niereaguje na polecania(na naciskanie )i własnie sie zastanawiam czyja to moze byc wina?bo niby system jest sprawny a wszystkie klawisze działa a tylko "ESC" odmawia posłuszeństwa i co wy otym myslicie?szlak trafił klawiature czy system ma cos zjeb...

troche glupie pytanie bo powinienes wziasc inna klawiature, podpiac ja i sprawdzic.

nie zdziwilbym sie gdyby spytal mnie o to 10 latek ale chyba tylu lat nie masz, wiec... czuje sie zdziwiony.

klawiatury sie czysci, to tak przy okazji...

Cytat:
2005-09-17 11:32:34, Cwikus pisze:
. klawiatury sie czysci, to tak przy okazji...

ten klawisz jest akurat najbardziej wyczyszczony!!i niedziała:-/

Czyści, albo wywala do śmieci, tym bardziej że nowa standardowa kosztuje kilkanaście zł.

To tak jakbyś zadał pytanie :

Samochód nie jedzie, zepsuł się czy zabrakło benzyny??

Kolego troszkę inwencji własnej - prosze ...

Pozdrawiam

Z drugiej strony czytająć "ten klawisz jest akurat najbardziej wyczyszczony!!" można się domyślić przyczyny usterki. Poprostu klawisz jest wytarty i dlatego nie działa. To tak, jak z wkładem do długopisu - jak jest wyczyszczony to też nie działa. Albo mydło - wyczyszczone do cna również nie działa.

Postaram się udzielić rzeczowej odpowiedzi : ten klawisz CZASEM NIE DZIAŁA i jest to jego normalne działanie

Aaaa... to shift chyba też tak działa, bo go naciskam, a komputer nic nie robi.