Zoabczone na forum mercedesa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Debata na temat tego czy kupic diesela czy beznyniaka:
" zaden gaz nie wchodzi w rachube, jesli najwazniejsza jest dla ciebie dynamika , to kup benzyne, a jesli cenisz ekonomie i niechcesz sasiadom okolicy zasmradzac , to kup diesela"
musze im wyslac rachunek z pralni , bo jak to przeczytalem to puscily mi zwieracze
diesel mercedesa 2.5D - 90 KM 11 ltr/100km i on okolice mniej zasmradza niz lpg mozna na cyce pasc , szkoda , ze w tym kraju jest az tylu idiotów

To to forum Norberta?

ropa 3.85 za litra a benzyna 3.89 wiec gdzie tu ekonom9a ?

Daj mi cynka gdzie widziałeś tą benzynę za 3.89 bo jutro będę w Bydgoszczy to może sobie zatankuję

Cytat:
2005-09-24 07:46:39, ramzes22 pisze:
ropa 3.85 za litra a benzyna 3.89 wiec gdzie tu ekonom9a ?

Eeeeeeee
Diesel pali mniej ?

haha 3.89 ..ramzes anyway..11L ropy to juz lepiej kupic beznyzne ktora pali 8L a co do ekologii to gass jest tu raczej nie do pobicia..jesli takie posty sa na forum merca codziennoscia to ja nigdy nie bede mial merca bo mnie beda z idiotami kojarzyli

ja tez nie kupie merca - wole golfa - wtedy nikt mnie z debilem nie skojarzy

Jaka jest nazwa tego topic'u ??

Przeczytam co tam ktoś napisał "mądrego"

Ostatnio wogóle nie przeglądam motonews i nie jestem w temacie.

Ale jesli ten MB ma 2.5D silnik i pali 11 to cos jest nie tak.

Moj pali 6

Cytat:
2005-09-27 19:51:20, AutoElegance pisze:
Ale jesli ten MB ma 2.5D silnik i pali 11 to cos jest nie tak. Moj pali 6

3litrowa "beczka" w automacie mi paliła 10.... dopóki korbowodu niewyrwało...

Cytat:
2005-09-27 21:24:26, Czarek_Rej pisze:
3litrowa "beczka" w automacie mi paliła 10.... dopóki korbowodu niewyrwało...

Moja 2,4 pali od 8-9 więc nie jest jeszcze źle.

Cytat:
2005-09-27 22:15:08, Norbi69 pisze:
Moja 2,4 pali od 8-9 więc nie jest jeszcze źle.

Ale manual.. czy automat? Moja miała zje... yy zepsuta skrzynie... 1 ciągneła do ok 30-40km/h włączała sie 2 i po chwili 3... wyciągał zawrotną predkosc 110km/h ale za to bez problemu smigał z przyczepa o wys. 2.6mi szerokiej na 1.7m z plandeką oczywiscie

Cytat:
2005-09-27 22:42:51, Czarek_Rej pisze:
Ale manual.. czy automat? Moja miała zje... yy zepsuta skrzynie... 1 ciągneła do ok 30-40km/h włączała sie 2 i po chwili 3... wyciągał zawrotną predkosc 110km/h ale za to bez problemu smigał z przyczepa o wys. 2.6mi szerokiej na 1.7m z plandeką oczywiscie

Manual. Moja wyciąga 150km/h a druga z silnikiem 2.2D ok.130km/h

sweeper w tym momencie się mylisz, mercedes kojarzy się z luksusem, a nie debilizmem, a golf - hmmm to autko dla dresików i tym podobnych............

Cytat:
2005-09-28 19:30:53, Tomek2 pisze:
sweeper w tym momencie się mylisz, mercedes kojarzy się z luksusem, a nie debilizmem, a golf - hmmm to autko dla dresików i tym podobnych............

Ładnie powiedziane

to było ze zgryźliwca pojechane ( jako kontynuacja odpowiedzi poprzedzajacej)..
tez raczej mesia kojarze z luksusem , a golfa z 3 paskami

qrcze no myslalem ze moja odpowiedz w sposob jednoznaczny sugeruje jej zartobliwy ton

tak czy owak ten jednostkowy przypadek uzytkownika meska nie jest mam nadzieje reprezentatywny dla calej spolecznosci fanow tej marki)