Jak sie sciaga tunel plastikowy mk7 ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chce sie dowiedziec skad leci mi woda i chce sciagnac tunel plastikowy pomiedzy siedzeniami obejmuje on reczny i wajche zmiany biegow jak on jest przykrecany i gdzie wytłumaczy ktos ??

Trzyma się na czterech nakrętkach widocznych po wyjęciu mieszka i maskownicy dźwigni, a później wygłuszenia. Trzeba też będzie zluzować linkę ręcznego.

Kolega Skolmi zapomniał o wkręcie na końcu tunelu który ja miałem urwany. To jest w miejscu w którym niektórzy mają "gigantyczny" zamykany schowek

Cytat:
2005-08-31 09:48:56, misiolino pisze:
Kolega Skolmi zapomniał o wkręcie na końcu tunelu który ja miałem urwany. To jest w miejscu w którym niektórzy mają "gigantyczny" zamykany schowek

Ja też miałem urwany, więc nie wspomniałem. Tył mi się w ogóle nie trzyma, ale nie trzeszczy, więc nie poprawiam.

PS. tunel zdejmowałem do montażu "Niedźwiadka", więc teraz te nakrętki mam zerwane. Mam nadzieję, że nie będę musiał teraz zdejmować tunelu, bo byłoby ciężko

Cytat:
2005-08-31 11:34:57, Skolmi pisze:
Ja też miałem urwany, więc nie wspomniałem. Tył mi się w ogóle nie trzyma, ale nie trzeszczy, więc nie poprawiam. PS. tunel zdejmowałem do montażu "Niedźwiadka", więc teraz te nakrętki mam zerwane. Mam nadzieję, że nie będę musiał teraz zdejmować tunelu, bo byłoby ciężko

Ja nałożyłem tam podkładkę bo trochę podskakiwał i trzeszczał za to teraz mam spokój