Ni mom internetu od 1września

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
z tego względu iż od października zaczynam studia zaoczne na Akademii Ekonomicznej muszę się rozstać z netem mam go do 24:00 dzisiejszego dnia....

Lipa no cóż bo codziennie odwiedzałem to forum i dowiadywałem się wielu ciekawych rzeczy)))
Teraz niestety będę tu wpadał raz na ruski rok bo moja dziewczyna ma internet i czasem pozwoli z niego skorzystać.....
ogólnie F&F to zajebiste forum które spowodowało to że zacząłem coś robić z moim malcem)))))
Mam nadzieje że następnym razem jak tu wpadne to pokaże wam już jakieś ciekawe foty mego malca))))

Do zobaczenia i powodZZenia w waszych przeróbkach i wogóle Narson

Pogrązam się wraz z Tobą w bólu, ale z takimi tematemi to na HP może, co??

A tak BTW co ma AE do twojego netu??

o kurde pojebało mi się miało być na hp
ae ma to że miesięcznie musze zapłacić 405 zł(( więc musiałem z neta zrezgnować)))

niech któs przeniesie na HP thx z góry

Aaaaaaaaa, no tak, czesne zmienia postać rzeczy.
Ale nie dygaj, moje czesne jest jeszcze wyższe, tylko, ze jak chodze do prywatnej szkółki dla rozpieszczonych paniczyków
Ale jest fajnie

Da rade zobaczysz ze wiecej bedziesz siedzial w necie niz ci sie wydaje. Na akademii na bank sa pracownie komputerowe, zreszta przecie net tera wszedzie jest Dla hconcego nic trudnego

a moze tak karta radiowa i wlam do jakiejs sieci bezprzewodowej ? nie zebym naklanial do przestepstwa