KJS Anwa po raz trzeci

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam ścigaczki i ścigaczy
jak tam nastroje przed rajdzikiem zapowiada sie fajna zabawa lista podobno pełna atrakcje i nowości tez są nic tylko odpucować sprzęty i na start.
Ja oczywiście tradycyjnie na prawym fotelu w zielonym Lanosie

Pozdrawiam i do zobaczenia w niedziele
Tomek

... ja tradycyjnie mam jeszcze silnik na warsztacie

ja niestety jade ale na prawym u schwepesa

ja bede tym razem "złym panem" z ZSS'u

Silnik w proszku - czyli jak to zwykle przed Anwą

Cytat:
2005-09-06 14:38:57, lukaszc pisze:
ja niestety jade ale na prawym u schwepesa

co ma znaczyć to "niestety"

jak będę zwiedzał plener to stroną kierowcy.. obiecuję

no ja także sie zjawie , musze tylko do sponsora uderzyc
ps. domel co to za tajną broń szykujesz??

jak Dommel bedzie mial pilota i nie bedzie mnie potrzebowal, to jestem "wolna"

Cytat:
2005-09-06 22:11:42, Pisiek pisze:
domel co to za tajną broń szykujesz??

Więcej mocy i oby mniej awari

mój samochód stoi aktualnie bez resora z wyrwanymi szpilkami... a do anwy zostały 3 dni

Cytat:
2005-09-07 23:40:29, schwepes pisze:
mój samochód stoi aktualnie bez resora z wyrwanymi szpilkami... a do anwy zostały 3 dni

kupa czasu jeszcze

Cytat:
2005-09-06 15:35:16, Konrad_P pisze:
ja bede tym razem "złym panem" z ZSS'u

a bez tego też jesteś "złym panem"
myślę że się wybiorę na oglądarę

Ja chyba tez pojade, opon za bardzo nie mam, ale chyba na slickach zrobionych naturalnymi metodami mozna jechac

Cytat:
2005-09-08 23:20:45, speed555 pisze:
Ja chyba tez pojade, opon za bardzo nie mam, ale chyba na slickach zrobionych naturalnymi metodami mozna jechac

Możesz mieć problem z przejściem BK...

Cytat:
2005-09-09 08:57:19, dommel pisze:
Możesz mieć problem z przejściem BK...

prawda, opony wyjątkowo dokładnie oglądają i jak są w kiepskim stanie to na bank nie przejdziesz BK

na co jeszcze zwracają uwage , bo ja nie mam klaksonu , aha i jaka jest nawierzchnia koło toyoty i na lotnisku bo nie wiem jakie kapcie ubrac

Cytat:
2005-09-09 18:09:00, Pisiek pisze:
na co jeszcze zwracają uwage , bo ja nie mam klaksonu , aha i jaka jest nawierzchnia koło toyoty i na lotnisku bo nie wiem jakie kapcie ubrac

Opony, opaski na przewodach, swiatła. Klakson raczej sprawdzają więc szybko naprawiaj. Nawierzchnia asfalt i beton - czasami troszkę syfu.

Hmm, moze skombinuje jakies opony. A jak nie to chociaz postaram sie przyjechac jakies fotki Wam porobic.

Zabawa byla fantastyczna!! Udalo nam sie wystartowac jakims cudem, choc tym razem nie byly to problemy ze sprzetem tylko z.... lista zgloszen. Tutaj za umozliwienie nam startu naleza sie podziekowania dla tych "wrednych" panow z ZSSU

Podrozowalismy oczywiscie z malymi przygodami (niesforni kibice na rowerach na prostej na lotnisku, uduszenie Favoritki na 20 sekund na lotnisku), ale jak zwykle znalezlismy sie na mecie.... i nie na ostatnim miejscu!!

Dommel! Sorry, ze pozyczylismy sobie bez pytania plachte pod auto na strefie serwisowej, ale dzieki temu moglismy zmienic gumy bo troszke pokropilo.

Ogolnie atmosfera zajefajna, organizacja na bardzo wysokim poziomie, mnostwo znajomych, trasy swietne. Jestem zadowolony

Cytat:
2005-09-11 22:22:07, Kavon_jr pisze:
Tutaj za umozliwienie nam startu naleza sie podziekowania dla tych "wrednych" panow z ZSSU

zss nie ma nic do rzeczy, podziękowania kierować do A. Borowiczki

Opisując jednym słowem imprezę: kjs był zajebisty . Aż mnie szlag trafia że nie mogę wystartować w takiej imprezie