Czy te felgi to nie lekkie przegięcie???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam takie felgi z odzysku i się tak zastanawiam czy aby one nie są za ordynarne...czekam na wasze opinnie bo już sam nie wiem
href="http://img184.imageshack.us/my.php?image=dscn09596ln.jpg" target="_blank">Free Image Hosting at www.ImageShack.us[/img]Free Image Hosting at www.ImageShack.us">Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

[ wiadomość edytowana przez: Janek-RS dnia 2005-08-30 22:48:15 ]

Enooo...fajniusie
Jaki to rozmiar??

z tyłu 225/40/16 ....przod 215/40/16

[ wiadomość edytowana przez: Janek-RS dnia 2005-08-30 22:51:58 ]Free Image Hosting at www.ImageShack.us

[ wiadomość edytowana przez: Janek-RS dnia 2005-08-30 22:52:38 ]Free Image Hosting at www.ImageShack.us

[ wiadomość edytowana przez: Janek-RS dnia 2005-08-30 22:55:05 ]

jak ich nie chcesz to ja je chętnie od ciebie kupie

To powiem ci ze są okropne ale jak bedziesz je chciał sprzedac chetnie odkupie
BTW. co to za rozmiar 125/40/16??

Cytat:
2005-08-30 22:54:01, Irekcity pisze:

wyscigowy do kaszlaka

ja byłem pierwszy

RH Cup, przetwarde i przefajne felgi
To chyba 9 cali szerokości skoro takie rozmiary opon tak się na nich "kładą"
Usilnie takich poszukuje niedrogo w rozmiarze 8x15, 4x100

Cytat:

Rozmiar od motorynki a tak poważnie to 9 cali i jak widać nieźle wystają.....

spoko felaśki

faktycznie są nieco krzykliwe, ale suuper komponują się z okrągłym mk7

Jak Enzo Cupy. Dla mnie BOMBA!

felgi są super, zazdroszczę ale...

nie wiem czy nie stracisz dowodu rejestracyjnego, jak się jakis nadgorliwy policjant trafi. W myśl polskich przepisów felga z oponą nie może wystawać poza obrys błotników. A może juz ten przepis zmienili, a ja jeszcze o tym nie wiem?

Cytat:
nie wiem czy nie stracisz dowodu rejestracyjnego, jak się jakis nadgorliwy policjant trafi. W myśl polskich przepisów felga z oponą nie może wystawać poza obrys błotników. A może juz ten przepis zmienili, a ja jeszcze o tym nie wiem?

Właśnie nic nie zmienili i tego się obawiam.....

Ja powiem ze mi sie taki "german style" nie podoba ... nie lubie felg ktore wystaja poza opone.. a swoja droga dobre oponki Sam takie ujezdzam i jestem zajebiscie zadowolony ( co prawda nie ten rozmiar ale ten sam model )

Cytat:
2005-08-30 23:22:16, apacz_mk7 pisze:
felgi są super, zazdroszczę ale... nie wiem czy nie stracisz dowodu rejestracyjnego, jak się jakis nadgorliwy policjant trafi. W myśl polskich przepisów felga z oponą nie może wystawać poza obrys błotników. A może juz ten przepis zmienili, a ja jeszcze o tym nie wiem?

tak z ciekawości: orientujecie się czy ten przepis tyczy się też rury tłumika?

PS. Felgi wypas!!

[ wiadomość edytowana przez: zooq dnia 2005-08-31 00:09:05 ]

[ wiadomość edytowana przez: zooq dnia 2005-08-31 00:09:32 ]

heh wiec tak: mi sie felgi baaardzo podobaja ale wszytsko by dało sie zrobić żeby niewystawały heh taki power odlot z nimi by był... ja też mam juz poteżne dość fele bo 215 oponki profil 40 a rozmiar 16cali i pasi... mi sie podobaja heh a widze ze innym urzytkowniką też bo masz popyt na nie

felga kozak..ale..... bez gleby do nich nie podchodź...a z tego co wiem gleby nie masz zamiaru zakładać.... do tego delikatnie trzeba by nadkola wyciągnąć... i to juz nie chodzi o czepianie sie policji bo wiadomo że się czepi ale o wygląd..więc jeśli chcesz zostawić te felgi to komkret gleba i wyciąganie błotników Cie czeka.....i zdejmij te okropne spryskiwacze z maski...feee

[ wiadomość edytowana przez: VinCe dnia 2005-08-31 02:13:07 ]

felgi wzorem bardzo fajne, ale... ja nie lubie gdy felga wystaje poza opone, w/g mnie opona ma przykrywac całą szerokosc rantu felgi, ale przy szerokosci 9 cali opona musiałaby miec pewnie 285 albo lepiej.
OT czemu kolega ma z tyłu zderzaczek mk6??

A mi sie takie felgi z big rantem nie widza w essim, kojarza mi sie strasznie z dresiarskim bmw serii 3.

btw. nie polece jush nikomu gleby kto aktywnie jezdzi po Warszawie, ja mam teraz sieczke w zawieszeniu... wahacze, koncowki, laczniki stabilizatora, gumy wsio do wymiany

Cytat:
2005-08-31 07:33:11, Tazz pisze:
A mi sie takie felgi z big rantem nie widza w essim, kojarza mi sie strasznie z dresiarskim bmw serii 3. btw. nie polece jush nikomu gleby kto aktywnie jezdzi po Warszawie, ja mam teraz sieczke w zawieszeniu... wahacze, koncowki, laczniki stabilizatora, gumy wsio do wymiany

trzeba być twardym a nie miętkim....