Kupie Felgi.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem zainteresowany felgami aluminiowymi,a dokladniej moj znajomy.Interesuja go 14 lub 15 calowe obrecze w dobrym stanie i w rozsadnej cenie.Nie musza byc z oponami aczkolwiek moga.

jakis tydzien temu kolega sprzedal felgi 14 stki za pare groszy z nowymi oponami ale z tego co pamientam to Wloszek ma (mial) do sprzedania felgi 15 stki z niskim profilkiem opony za pare groszy

z tego co wiem to sa do sprzedania fele 15 z 5 otworami od golfa 4.
Stoja na ulicy tysiaclecia w sklepie komputerowym abo w Nisku
2 fele z oponami i 2 bez.
Cena ok. 800 zl

Cytat:
2005-08-31 10:26:21, taz pisze:
z tego co wiem to sa do sprzedania fele 15 z 5 otworami od golfa 4. Stoja na ulicy tysiaclecia w sklepie komputerowym abo w Nisku 2 fele z oponami i 2 bez. Cena ok. 800 zl

tam juz nie ma ich

kupiles ??
bylem w pon i chyba byly jeszvcze

Cytat:
2005-08-31 10:33:35, taz pisze:
kupiles ?? bylem w pon i chyba byly jeszvcze

tak kupiłem bo sie bardzo opłacało za 800zł i nic nie zniszczone

czyli zaczynasz modyfikacje polowki (cos tak slyszalem)

Cytat:
2005-08-31 12:58:39, taz pisze:
czyli zaczynasz modyfikacje polowki (cos tak slyszalem)

tak i to dwóch naraz polówek

qmpel ma do sprzedania 4 felgi od forda scorpio w dobrym stanie na dwoch felgach sa opony ceny dokladnej nie znam ale sie dowiem jak jestes zainteresowany to daj znac na priva

Dzieki za wszelakie info chlopaki.Zapomnialem dodac ze potrzebuje felg 4x100 mm.

Jedx do sandomierza.
Wybór konkretny.

Tam jest gielda samochodowa w sobote czy w niedziele?

Cytat:
2005-09-01 15:56:20, ToMi-HermeticClubTuning pisze:
Tam jest gielda samochodowa w sobote czy w niedziele?

w sobote bodajrze trwa do godziny 12 czy 13

najlepiej to jechac o godzinie 8 rano wtedy jest najwiecej ludzi i najwiecej zeczy

Dzieki.Mimo wszystko czekam na jakies kontakty do ludzi co moze tutaj maja jakies felasze.Gielda mnie narazie nie interesuje