KJS 15.03.2003 ODWOŁANY!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak się dzisiaj dowiedziałem przez telefon Automobilklub odwołał sobotni KJS z powodu zbyt małej liczby zgłoszeń Następny piątego kwietnia. Tak więc mamy powtórkę z zeszłego roku, nic tylko się zaj.... z radości

nasz kochany automobil klub krakowski, można się było tego spodziewać

Pewnie pani która się tym zajmuje znowu jest na "chorobowym" hahahahahaa, z taką polityką to niedługo zabraknie im zawodników ktorzy by chcieli nalezec do chyba njagorszego automobilklubu w polsce. Panowie z AK trzymac tak dalej

Guzik.
Ludzie nie mają pieniedzy i tyle.
Nie zgłaszają się.
Dziwne tylko ze nagłosnili sprawę , pomamili nagrodami a ludzie i tak nie chcą.
Cholerny kryzys panowie mamy.

PS.
a klub ma tradycje .

oby nasz miał kiedyś takie

Mam nadzieję że się kiedyś tak rozwiniemy żeby robić fajne KJSy z puncikami do RII
A co do AK to moim zdaniem problem nadal tkwi w wysokości wpisowego, bo 120 zł za dwie, trzy próby to stanowczo za dużo, przynajmniej zmniejszyli ilość km dojazdówek co pozwala nam nieco ograniczyć koszty startu, myślę że jak wpisowe by wynosiło 60 zł to na brak chętnych do startu AK by nie narzekał, a poza tym do RII trzeba wyjeździć w ciągu roku 6 KJSów więc łatwo sobie policzyć ile to wszystko kosztuje, nie wspominając o wykupieniu licencji i przedłużaniu jej co rok (czy jakoś tak..SiZ się na tym zna ). I nie pomogą tu atrakcyjne nagrody.....jak wpisowe takie duże

Swiete słowa.Co racja to racja.Znowu rok sie powtarza z naszym 'kochanym' AK.A moze obejmiemy kierownice nad tymi bedziemy dyktowac warunki i ceny wpisowe