| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2003-03-13 13:43:44 Jak się dzisiaj dowiedziałem przez telefon Automobilklub odwołał sobotni KJS z powodu zbyt małej liczby zgłoszeń |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2003-03-13 17:45:50 nasz kochany automobil klub krakowski, można się było tego spodziewać |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2003-03-14 10:54:14 Mam nadzieję że się kiedyś tak rozwiniemy żeby robić fajne KJSy z puncikami do RII A co do AK to moim zdaniem problem nadal tkwi w wysokości wpisowego, bo 120 zł za dwie, trzy próby to stanowczo za dużo, przynajmniej zmniejszyli ilość km dojazdówek co pozwala nam nieco ograniczyć koszty startu, myślę że jak wpisowe by wynosiło 60 zł to na brak chętnych do startu AK by nie narzekał, a poza tym do RII trzeba wyjeździć w ciągu roku 6 KJSów więc łatwo sobie policzyć ile to wszystko kosztuje, nie wspominając o wykupieniu licencji i przedłużaniu jej co rok (czy jakoś tak..SiZ się na tym zna |
Campus Sympatyk Rally-Kraków Fiat 126p Kraków | 2003-03-14 19:14:19 Swiete słowa.Co racja to racja.Znowu rok sie powtarza z naszym 'kochanym' AK.A moze obejmiemy kierownice nad tym |