PILNE!!!!! POTRZEBNY FIAT 125p klasyk!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w temacie potrzebny fiat 125p klasyk z lat 68-74 z okolic Katowic z dobra blacharka na plan filmowy polskiej komedii.
Wszyscy zainteresowani proszeni o kontakt z numerem telefonu 501 144 010 ...... dzwonil do mnie wlasnie facet z tego filmu i chce mojego fiata niestety ale nie wiem czy bede mial czas, tylko w ostatecznosci pojade swoim... ale jesli jest ktos chetny np z Krakowa to bede wdzieczny .....
prosze o info kto sie zdecydowal

aha i nie robie sobie jaj

musi być Polski Fiat?

tak

...bo to ma byc podobno scena rok '72, jak facet wyjezdza z fabryki swoja nowa furka

To niech zrobią scene, że cinkciarz/badylarz wyjeżdza z Pewexu swoją nową furą, wtedy chetnie użycze 128

moj sie raczej srednio nadaje

No ja swoim bym chetnie pojechal ale rdza na nowym fiacie To mi nie gra

to moj jeans tesz odpada

stasiu z tego co pamietam miales kiedys takiego fiata co idealnie by sie nadawal

Cytat:
2005-09-01 07:12:47, Kwadrat125 pisze:
stasiu z tego co pamietam miales kiedys takiego fiata co idealnie by sie nadawal

O tego Ci chodziło ?? Za parę groszy jest na Allegro i można go brać do filmu... dżołk Ale napewno znajdzie się jakiś Kancik do filmu... pewnie uderzą do Kajetana....
Pozdro i owocnych poszukiwań , Piotrek.

Cytat:
2005-09-01 07:12:47, Kwadrat125 pisze:

no nie bardzo w nowym aucie panewki nie graja

W Krakowie ma idealnego kanciaka niejaki Sebastian ...szary kant na zoltych tablicach . Nie wiem kto moze miec namiar , ale pewnie bart

Cytat:
2005-09-01 10:32:11, BULLITT pisze:
W Krakowie ma idealnego kanciaka niejaki Sebastian ...szary kant na zoltych tablicach . Nie wiem kto moze miec namiar , ale pewnie bart

Masz na mysli TEGO ??????

no ale jeszcze wstrzymajcie sie z info do niego bo moze w koncu ja sie zdecyduje...dzisiaj jeszcze bede z gosciem rozmawial wiec zobaczymy czy bedzie klubowy wozek czy z zewnatrz

Cytat:
2005-09-01 11:48:31, Peyyoo125 pisze:

Ten sie nie nadaje 1968 rocznik, wiec w 1972 trudno by mu bylo wyjechac z fabryki No, chzyba ze nie czepiamy sie az tak bardzo

Cytat:
2005-09-01 11:48:31, Peyyoo125 pisze:

dokladnie tego mam na mysli ..innych klasykowcow na chodzie nie znam ...ale jak beda potrzebne inne stare wloskie fiaty to chetnie cos poszukam

Idealnego fiata z 71 roku ma niejaki Celtic. Tyle ze wlasciciel o ile wiem jest w tej chwili w menczesterze

witam ponownie !!!!
woli scislosci chodzi o ten film TUTAJ
finansowo sprawa sie ma tak ze od 200-400 zl plus pewnie koszta przejazdu wiec to o co balem se najbardziej ze poprostu srednio by mi sie cos takiego oplacalo wiec w tym wypadku musze sie ostro zastanowic co do mojego wystepu....moze ten wlasciciel szarego fiata ma ktos jakis namiar ????
w sumie sytuacja mnie kusi ale sam nie wiem co robic

A ten fiacior to tylko do jednej sceny czy na potrzeby calego filmu ? Bo jesli tak to jakis furiat moze niezle sobie reklamy natrzaskac

niestety tylko jedna scena