MotoNews.pl

Szpile i nakrętki do malara?? skąd??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wie ktoś może gdzie w okolicach bb można kupić szpilki z nakrętkami do malucha? Dugość jakieś 6 cm. Jaka cena? Jak jest to u was zalożone?
Potrzebny też schemat instalacji elektr. do EL.

Tutaj znajdziesz schemat instalacji Jeżeli nie znajdziesz szpilek tam gdzie szukasz to zapytaj
tego gościa z allegro znajomy u niego kupował i wszystko przebiegło ok, towar też wysokiej jakości.

[ wiadomość edytowana przez: Roli666 dnia 2005-09-04 19:53:18 ]

Mi się jeszcze walają nakrętki do kół. Pozostałość po maluszku. Mogę je oddać za 50 PLN + koszta przesyłki. Jakbyś był zainteresowany to zapraszam na priv.

Ja chętnie bym zanabył komplet szpilek wraz z nakrętkami......Co do nakrętek to wiem, że Armata kupował od jakiejś japońszczyzny;]

Zawsze mozna kupic nakretki od trabanta, ja ostatnio na szrocie placilem 1zl/szt.

trampek ma 1,25 czy 1,5 gwinta?

Trampki mają sznurówki;] Średnia długośc to 1200mm , skok włókna nieznany

Cytat:
2005-09-05 08:32:09, simon_pg pisze:
Trampki mają sznurówki;] Średnia długośc to 1200mm , skok włókna nieznany

to nie podejdzie

Skok pasujacy do malucha
Tyle ze nigdy nie pamietam czy maluch ma 1.25 czy 1.5

maluch ma 1.5

poza tym nie problem zrobic szpile z gwintem 1.5 w piaste i 1.25 na nakretke (takie jak ma armata). a nakretki na 1,25 sa chyba latwiej dostepne.

u mnie w sklepie ze srubami sa nakretki do kół na ktorych jezdze i sobie chwale sruby do przerobienia na szpilki tez maja

ja kupowałem tutaj http://ring-tuning.pl/ płaciłem po 6zł za sztuke do tego kupiłem 18 nakrętek od trampka za 10zł , zostały mi dwie w rezerwie i wszystko pieknie smiga

Idź do metalowego i kup śruby maszynowe mają każdy gwint, twardości różne i długości krótkie i 70-90mm. Ja za 70mm M12x1.25 dałem 25zł Teraz tylko tokarz niech sie nimi zajmie. Nakrętki myślę, że koszt ok 20zł używki od japońca jakiegoś.