[s] Hol sztywny do 126p.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam sztywny hol/ trójkąt do pf126p przykrecany zamiast zderzaka- cena 60zł.

rezerwacja

[ wiadomość edytowana przez: cypherius dnia 2005-08-30 18:32:48 ]

Cypher, a Tobie to po co

Cytat:
2005-08-31 00:45:09, Race_D pisze:
Cypher, a Tobie to po co

Przykręci sobie do tyłu i będzie wyglądał jak dragster ,
Żarcik oczywiście

bo cypher chce mieć prawka nie ma to muszą holować go jego padline no nie

jak on nie wezmie to ja rezerwuje

Dobrze Kunerku - jakby co to wiem do kogo uderzyc

to kto go bierze???

Cytat:
2005-08-31 18:38:44, Grzesiek75 pisze:
to kto go bierze???

Jak nie ma chetnych to ja biore. Hol jest kompletny? Ma wszystkie sruby, podkladki, zaczep holowniczy, przewod elektryczny z wtyczka gniazda? I co jest na drugim koncu przewodu - luzem przewody czy tez wtyczka haka holowniczego?

powiedzialem ze jak cyper nie bierze to ja biore A Żuraw zawsze pozyczyc bedziesz mogl moze jak bede mial dobry humor...

Jak chcesz go przywiezc do Wawki?

ETG chcialoby go wziasc... zobaczymy co wyjdzie z evilem musz pogadac.. toki nie sadzisz ze do krowy by sie sztywny przydal ? wiec po chuj pierdolisz od rzeczy... my bysmy go kurierem pewnie brali...

siwy Ty przy krowie tak pomagasz ze ja pier**** mi tam na lince dobrze sie holuje

przyjechal chwilke podlubal i happy ze uhahaha zreszta niech sie evil sam odezwie czy chce hola czy nie ryjek ma

To kto w końcu go bierze bo w przyszłym tygodniu wywożę złom i go wypie....
chętni na priv.
to jest sam hol kpl. ale bez świateł i kabli!!!

no napisalem ze jesli Cyper nei chce to ja biore na 100%-.. poszedl pozatym priv

A ze tak zapytam poza tematem to jak najlepiej montowac..
Bo dzisiaj zanabyłem łacznik hak przyczepa, przewód 7 zyłowy i wtyczke i tak mysle czy trójkat montowac zamiast zderzaka , czy lepiej do bocznych otworów pod plastikowy zderzak...

Czuczu ty się jednak nie zgrywasz, ty jesteś idiotą. Weź sobie otwórz bagażnik i zobacz co masz za otworami na zderzak na przedniej ścianie, a co masz na błotniku. Potem usiądź sobie i wysil, moze wtedy zrozumiesz, dlaczego do błotników nie przyczepiać. Jak nie złapiesz o co chodzi to poproś jakiegoś bystrego przedszkolaka zeby ci wytłumaczył.

Cytat:
2005-09-03 19:15:49, Jesion128 pisze:
Czuczu ty się jednak nie zgrywasz, ty jesteś idiotą. Weź sobie otwórz bagażnik i zobacz co masz za otworami na zderzak na przedniej ścianie, a co masz na błotniku. Potem usiądź sobie i wysil, moze wtedy zrozumiesz, dlaczego do błotników nie przyczepiać. Jak nie złapiesz o co chodzi to poproś jakiegoś bystrego przedszkolaka zeby ci wytłumaczył.

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Jesionku drogi ból w tym ze 2 maluchy ktore jezdza po kjsach własnie maja zamocowane do nadkoli do tych dziur wiec nie badz taki pewien...

Z przodu troche ciezko dojsc ze wzgledu na chłodnice ale to taki mały szczególik...