| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
masterostry Sympatyk FEFK był mk3 i mk5 CBRlandia | 2005-09-05 13:30:29 zwykłe woski w płynie lepiej mi się sprawdzają niż te koloryzujące.
kleju to on raczej nie pomoże usunąć, do tego sprubój użyć benzyny lub ropy. Jeśli już zdzierasz coś z auta to polecam pastę tempo, ładnie likwiduje nierówności odcieni lakieru po naklejkach, z tym że ja dotychczas używałem jej tylko do lakierów niemetalizowanych. |
Podola Sympatyk FEFK -==Vołovina==- Szczecin | 2005-09-05 13:37:17 Na metalizowanym też daje rade. |
maciek701 Sympatyk FEFK Tychy | 2005-09-05 16:20:14 jak ja przelecialem tym koloryujacym bylo duzo lepiej niz zwyklym... i lepiej sie poleruje na metallicu ![]() |
![]() Darek Ford Mondeo Ghia, au ... Turek | 2005-09-06 11:05:43 Czysciłem ostatnio nowy nabytek w kolorze czarnym i nic nie daja te srodki koloryzujące itd lakier się swieci jak psu ale ryski itd widać |
Wojo Vivaro / był Rally C ... Kraków | 2005-09-06 11:16:30 Ja używałem biały wosk koloryzujący na starego białego poloneza. Polonez miał lat 12, więc możecie sobie wyobrazić w jakim stanie był lakier i blacha.
Po wyczyszczeniu woskiem koloryzującym efekt był zawsze
Zależy do czego. Na jednych autkach mi się sprawdzało na innych nie. Generalnie polecam. Ładnie doczyszcza jak pasty lekkościerne, i zakrywa drobne niedomagania. |