| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-09-06 15:59:35 to raczej jest czujnik indukcyjny zeby zobaczyć czy działa dobrze potzreba oscyloskopu lub podpięcia się pod kompa w serwisie i monitorowanie odczytów z niego...
a no i problemy z odpalaniem nie powinny za mocno zależeć od temp raczej... [ wiadomość edytowana przez: arturo_soda dnia 2005-09-06 16:00:54 ] |
Cobra_JM HF MEMBER Hyundai Accent Chorzów | 2005-09-07 01:26:56 Cześć Uświadomcie mnie jakie są objawy uszkodzenia tego czujnika ( problemy z odpalaniem, pływanie obrotów?). Czy możliwe jest że
- problemy z odpaleniem, plywanie - inny czujnik ale nie wiem jaki gdzies juz to pisalo. objawy są tylko na zimnym silniku?. Czy można go jakoś sprawdzić?. - i na zimnym i na goracym, sprawdz zlanczki Check engin sie nie pali, czy mimo to może być uszkodzony? Jak go - ja mialem zasniedziala zlanczke, Check engin sie nie palil. |
YAROROT HF MEMBER Hyundai i30/Ford Fus ... Katowice | 2005-09-07 08:49:32 Mam też takie obiawy (kłopoty z odpalaniem,zapalam na gazie bo na benzynie tak jak by go zalewało intensywny zapach paliwa,ostatnio obrotomierz zaczął wariować) nie mam pojęcia co może być przyczyną |
Cobra_JM HF MEMBER Hyundai Accent Chorzów | 2005-09-12 03:39:58 YAROROT: moze Ci wtryski leja zamiast psikac. |