MotoNews.pl
2 KUPIE BAGAŻNIK NA ROWERY DO ESPEROO (113608/0) - PT

KUPIE BAGAŻNIK NA ROWERY DO ESPEROO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
JAK W TYTULE.

niema czegos takiego jak bagaznik na rowery do espero..jest bagaznik dachowy tzw baza a do tego uniwersalne uchwyty na rowery..albo drugie rozwiazanie bagaznik montowany na hak samochodu o ile ktos ma hak.i tez nie do espero tylko raczej uniwersalny

To ja właśnie potrzebuje baze z uchwytami na rowery.

hamas..ja wiem czego ty potrzebujesz ale pytanie..czy szukasz kogos na forum kto by ci odsprzedal czy po prostu szukasz rady gdzie i jaki kupic??

szukam kogoś kto mi sprzeda.

Ja też o tym myślałęm, i zastanawiam się nad czymś takim.
Tutaj jest na allegro
Ktoś może ma coś takiego i może polecić albo odradzić ?
Zależy mi żeby bagażnik był prosty, niezawodny i szybki w montażu (no i najlepiej tani)

ja mialem dokladnie taki bagaznik w poprzednim samochodzie..wchodza na to dwa rowery i jesli sie ma hak jest to o niebo lepsze rozwiazanie niz cokolwiek na dach a zdejmuje sie w ciagu 3 sekund no i cena rewelka..10 lat temu wiecej za to chyba placilem polecam zdecydowanie jak ktos ma hak

jest tylko male "ale"..z tego co wiem to zmienily sie przepisy od tamtego czasu i teraz cos takiego powinno miec dodatkowe lampy i rejestracje..choc do jazdy po polsce to bym sie nie przejmowal..

w kazdym razie..za 50zl warto..a konstrukcja mimo ze wyglada na azurowa jest zdumiewajaca wytrzymala

dzięki Qbaj,
zastanawiam się tylko nad tym czy musi on posiadać jakąś homologację bo ten na aukcji to "samoróbka" myślę że solidna, ale jednak samoróbka...Ty masz oryginalny czy też taki dorabiany ? Aha a ten rower na nim to się przywiązuje czymś czy zwyczjanie zakłada jak na wieszak ?

moj tez byl chyba samorobka bo wygladal identycznie..rowery zakladalo sie na wieszak i najlepiej zabezpieczalo jakimis gumami z haczykami na koncu..co do homologacji to nikt tego w polsce nie sprawdzi a za granice i tak nie wjedziesz czyms takim ze wzgledu na ta rejestracje i lamby..takze bym sie nie przejmowal

Bagażnik już kupiony belki +3 mocowania na rowery 40zł używki na giełdzie.
Mocowania na samochód 109zł nowe w Hipermarkecie.

No to teraz to ładnie nasmaruj, zapakuj i schowaj do garażu/piwnicy. W kwietniu/maju 2006 będą jak znalazł