[fotki126] oficjalna prezentacja mojej rajdówki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam w wielki dzionek!! Dzis prezentacja mej fury po wakacjach =), ktore spedzilem na dostosowywaniu 900tki do mojego charakteru...zapraszam na oficjalna galerie/site'a:

900tka SITE

ostrzegam ze jest tam ponad 5 mega zdjec...wiec niech sie porywaja Ci, ktorym sie chce...ale szybkosie u mnie laduje stronka...pozdro...mozecie nawet wyrazic opinie...a co..nie boje sie =) pozdro,
Daniel

Fajne.
Troche duzo 12 do setki ale zobaczysz ze dasz dolot od arta i od razu sie poprawi!!!
Ten silnik musi oddychac!!
Mam małe pytanie jak robiłes spryskiwacze w wycieraczkach bo neistety musze sobie takie cosikzrobic bo spryskiwacze wylatuja przy wiekszysch prekodsciach...

Maluch jak maluch. Chujowy jak barszcz z buraków cukrowych
Ale ja tam na jednym ze zdjęć wypatrzyłem chyba kawałek (dokładnie koło) Espce najprawdopodobniej V6, bo ten wzrór felg był na 5śrub, czyli only v6

zmień ten temat na jakis normalny bo piszesz jak 15stolatka na blogu...
jak to ma byc rajdowka niby to po co Ci bitgum cały??

Wlot na w pasie zrobiłeś chyba w akcie złośliwości... pozaty ujdzie jakoś w tłumie widze dużo kopi w tym projekcie. I ciesz sie że masz 12 do s.

Cytat:
2005-09-07 21:29:43, CZUCZU pisze:
Fajne. Troche duzo 12 do setki ale zobaczysz ze dasz dolot od arta i od razu sie poprawi!!!

12s do paki to duzo na silnik 900 ?? to ile ty masz ?

Czuczu: nie mam pojecia...takie wycieraczki...bylo jak kupilem
Jesion: tak to V6teczka
toki: czepiasz sie tytulu, wygluszenia zostawilem bo sie zgapilem...narazie nie startuje nigdzie to nie zdejmuje...kiedys sie zrobi
ruff: jakich kopii? skonkretyzuj...zrobilem samochod tak jak mi sie podoba...w maluchu nic oryginalnego chyba nie da sie juz wymyslec...a wlot nie ja robilem..tak bylo..zmienie jak wstawie nowy pas przedni!!!
Golab: nie znam dokladnie osiagow bo nie mialem nawet okazji mierzyc..cale wakacje samochod stal w rozbiorce czesciowej...a teraz nie mam kiedy...kiedys ujawnie osiagi =)
dzieki wszystkim za slowa krytyki...czekam na wiecej =)

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-09-08 10:07:53 ]
[ powód edycji: te kolego tytuł jak na blogu 15 latki tutaj nie pasuje ]

Czuczu 12s z 899 do setki to duzo?? Ja wiem ze ty pewnie masz ponizej 10, bo ty to masz wszystko najlepsze
Ale 12s to bardzo malo jak na seryjny motor i skrzynie.
Za niedlygo pomierze swojego na skrzyni serii i krotkiej, ciekawy jestem jak wypadnie, ale na serii nie spodziewam sie ponizej 14sek.

Cytat:
2005-09-07 22:16:36, bart322 pisze:
, ale na serii nie spodziewam sie ponizej 14sek.

nie przesadzaj, mój sej z tym silnikiem (seria w jedną osobę) ma około 16 sekund do paczki. a jest lekko cięższy od Twojej padliny Myślę, że w kaszlu 899 spokojnie 13-12 to jest do osiągnięcia przy dobrej skrzyni, dobrym silniku i dobrym łączniku białkowo-wodnym między kierownicą a pedałami

Pozdro

Ulik, swap jak swap ten wlot faktycznie porażka trochę ale ważne, że jeździ. Ale ten granatowy dupowóz mi się bardziej podoba

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-09-07 22:20:04 ]

granatowy...espas? no fajne bydle...ale reszta ojcowych furek tez moze sie podobac ;]

Cytat:
2005-09-07 22:21:23, ulik87 pisze:
granatowy...espas? no fajne bydle...ale reszta ojcowych furek tez moze sie podobac ;]

qwa późno jest, espace fajny ale chodziło mi o bordowe (Dobrze mówię?) BMW

btw pierwszy raz spotykam (wirtualnie co prawda ale luz) kogoś co ma tak samo na imię jak ja ;D

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-09-07 22:28:35 ]

Wiem ze niektórym to nic nei da ale moim maluchem na 1/4 startował brat barka 126 i wykrecił niską 18..
Dla porównania Seryjne seicento robiło 19 a kierowca wygrywa tym autem kjsy...
Seicento 900 dłubane robiło 20 ki a yaris 1,0 jeden był przed moim autem jeden za....
Wiec jezeli chodzi o auto to jest ono szybkie...
Malec 1100 robi b.niskie 17...

Do setki mam ~ 10 sekund, Dla porównanaia kuner mówi o 8,7 -8,8 do setki na krótkiej skrzyniw malcu 900

yyy...o mnie mowa? no w sumie Danieli to niewielu jest =) Hyhy...tak OT powiem Ci, ze tatowa buma daje sporo radosci z jazdy...220 koni zbiera sie w tym 1,7 tonowym bydlaku...ale 115 konne e30 touring tez daje rady ...ale wracamy do krytyki mojej 900tki!!!

Cytat:
2005-09-07 22:28:47, CZUCZU pisze:
Do setki mam ~ 10 sekund

to ciekawe... zoltar mial tyle samo 55 konnym 1.1...

oj ludzie...skoro Czuczu twierdzi ze ma 10 to ma!! po co mialby ktos sciemniac...nie jestesmy przeciez juz dziecmi chyba nie? no moze ja troche i moje "15 letnie tytuly z blogow"

Cytat:
2005-09-07 22:28:47, CZUCZU pisze:
Do setki mam ~ 10 sekund

Troche kiepsko ja mam do setki ~7s a do 200 ~16 I to na skrzyni bez jedynki.

Krzycho Malec 1100 porobiony kolegi robi setke w granicach 9 sekund wiec cos nei tak było z silnikiem zoltara.

Zreszta spytajcie kunera ile on ma na krótkiej skrzyni to daje do myslenia....

ulik87: To jest samochod po Samselowy?? Jakis taki znajomy mi sie wydawal Masz zamiar cos posmigac w KJSach?

Cytat:
2005-09-07 22:40:39, CZUCZU pisze:
Krzycho Malec 1100 porobiony kolegi robi setke w granicach 9 sekund wiec cos nei tak było z silnikiem zoltara. Zreszta spytajcie kunera ile on ma na krótkiej skrzyni to daje do myslenia....

aifak (ulik sorka za offtop) zoltar i żuraw mówili coś o 100 w ok 8 sekund z silnikiem 1.2. Więc Czuczu sorka ale trochę masz chyba jakiś delikatnie lewy stoper...

Czuczu krótka skrzynia to i w serii maluchu duzo daje.. nie zmieniaj tematu... przeciez gadaja o silnikach nie skrzyniach.