MotoNews.pl

[Kupie] Krotka skrzynie do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupie taka skrzynke w dobrym stanie, nie cieknaca, krotkie 2,3,4.
Ewentualnie same przelozenia.
W miare pilne...

Co, nikt nie ma?
No to chyba bede skladal skrzynke na seryjnych przelozeniach, bo narazie jest w czesciach, wszystkie zeby osobno

Jakby ktos jednak mial, to moge sie zamienic np. za silnik do swapa z seata 850 , oczywiscie doplace, bo silnik bez papiera

Cholera, ciezko jest znalezc taka skrzynke
Przegladam hoge caly czas, jedna znalazlem, ale zbyt krotka - Vmax na dosc mocnym silniku 650 to ~90km/h.
Potrzebowalbym przelozen takiej dlugosci jak a-5188, tylko zeby 2-ka tez byla krotka.

Odswieze, bo moze ktos sie zdecydowal sprzedac

P.S.Ile mozna dac za taka skrzynke? Powiedzmy skladana na nowych czesciach, niewiele przejechane.

Nie da sie dorobic sensownego przelozenia 2 biegu pod krotkie 3 i 4 zgodne z homologacja. Policz sobie dokladnie, np. uzywajac skryptow ze strony http://klub.chip.pl/krzysiekz/fiat126p/. Liczysz to w ten sposob ze jesli jedziesz na obrotach max. mocy i zmienisz bieg na wyzszy to obroty powinny spasc do obr. max momentu.

Zeby krotkie 2 mialo sens, to biegi 3 i 4 musza byc krotsze niz w homologacji. Kolega ma taka skrzynie, jego przelozenia to 2.3 (II), 1.7 (III) i 1.3 (IV), przy czym na uwage zasluguje fakt ze jako trybu biegu IV uzyto seryjnej III.

To ja sie pochwale i powiem ze ogloszenie juz nieaktualne

No i co się chwalisz?? Ja chętnie bym się wyposarzył w 3i 4 krótkie chętnie w kompletnej skrzyni;]

Cytat:
2005-09-05 08:28:37, simon_pg pisze:
No i co się chwalisz?? Ja chętnie bym się wyposarzył w 3i 4 krótkie chętnie w kompletnej skrzyni;]

Zoltar bedzie sprzedawal krzynke ze swojej padaki
No i kopi na hodze wystawil ogloszenie.

Aha, mam namiary na kolesia z Wroclawia, ktory ma kilka rodzajow przelozen, rozne dlugosci, mozna sobie dobrac w/g uznania. Trzeba dostarczyc mu swoja choinke i kola zebate. Za 2,3,4 skasowal 500. Moze zrobic krotkie 2,3, 3,4 albo 2,3,4.
Jedyne ograniczenie, to liczba zamowien - koles robi jak zbierze zamowienia na 3 skrzynie, bo inaczej mu sie to nie oplaca.

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2005-09-05 14:07:03 ]

Jakiś namiar na kolesia??

poszlo na prv.

Ja mozna namiar na kolesia z wroclawia to poprosze.
Tez na priw.