Szukam fotek ciekawie oklejonych rajdowek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jako ze widze cien szansy sponsoringu chce zrobic w photoshopie projekt oklejenia dla zachecenia sponsora ale ze moj umysl do bardzo tworczych nie nalezy szukam fotek jakis fajnie oklejonych rajdowek zeby zgapic conieco i na ich podstawie cos ciekawego stworzyc. jezeli ktos posiada cos takiego niech wrzuca, wzor moze byc jakis nieskomplikowany i nie zajmujacy duzej powierzchni najlepiej, moj mail krzyh00@poczta.fm. dzieki z gory

obadaj bryke z numerem 3 z rajdu brodnickiego. fajnie pomalowana

na forum autoklubu jest blizniaczy temat - wejdz poszukaj

chodzi o temat z najlepszymi oklejeniami rajdowymi na autoklubie?

[ wiadomość edytowana przez: Krzyh00 dnia 2005-08-31 16:40:05 ]

sam obklejalem

tyl
przod
bok

[ wiadomość edytowana przez: Borys_PG dnia 2005-08-31 17:42:32 ]

to ma byc oklejenie? prooooosze cie

a co to za różnica w jaki sposób będziesz miał obklejone auto?? na moje to musisz poczekać i zobaczyć jakiego formatu dostaniesz naklejki i wtedy kombinować, a nie już teraz cudować

ja ciagle proponuje nr 3 z brodnickiego

Cytat:
2005-08-31 22:34:32, KASIACZEK pisze:
a co to za różnica w jaki sposób będziesz miał obklejone auto?? na moje to musisz poczekać i zobaczyć jakiego formatu dostaniesz naklejki i wtedy kombinować, a nie już teraz cudować

To na twoje.
Nei kazdy sponsor zna na pamiec wymiary malucha.
Jedziesz z umowa i podajesz wymiary naklejek jakie mozesz meic max i wtedy sie dogadujesz.
Przynajmniej tak u mnie było ze sam podałem wymiary.
Teraz drugi tez prosi o wymiary zeby zrobic naklejki pod wymiar.

projektuje oklejenie z reklama od zera, stad wymiary kolory i inne beda takie jak mi sie spodoba wiec nie wiem w czym problem... ja szukam tylko pomyslu na jakies fajne barwy/wzory.

ps. numer 3 to jakies WT spod remizy

Cytat:
2005-08-31 23:26:29, Krzyh00 pisze:
projektuje oklejenie z reklama od zera, stad wymiary kolory i inne beda takie jak mi sie spodoba wiec nie wiem w czym problem... ja szukam tylko pomyslu na jakies fajne barwy/wzory. ps. numer 3 to jakies WT spod remizy

Te, mi sie podoba ten "czarno-czerwony" co mi kiedys pokazywales - moim zdaniem TYLKO taki bo takiego jeszcze nigdy nie widzialem

Hehe zapodał bym foto swojego ale nielubie kopiarek... wystarczy że ja to z punciaka wrc przytargałem.

to pochwal sie chociaż

a to ciekawe bo ja punto wrc nigdy nie widzialem jak juz s1600 a niedlugo s2000

a wiecie ze Fiat wraca do mistrzostw swiata? zajebiosa...