| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() rikens82 BMW E34 520 szczecinek | 2005-09-07 19:47:26 przecież 8-10 LPG na 100km to super czego ty więcj oczekujesz ze bedzie ci palił tyle co Pb |
![]() rikens82 BMW E34 520 szczecinek | 2005-09-07 19:48:43 przecież 8-10 LPG na 100km to super czego ty więcj oczekujesz ze bedzie ci palił tyle co Pb |
piotriix zabki | 2005-09-09 15:10:47 poniewaz widze , ze nalezysz do ludzi,ktorzy przyjmuja do glowy tylko twoje racje a odmienna opinia nie miesci ci sie wtwoich schematach myslenia.proponuje ci lekcje fizyki !bo tam znajdziesz odpowiedzi na swoje problemy.Dla twojej informacji nie zajmuje sie montazem ani tez regulacja gazu w samochodach. ps. a na drugi raz napisz do przyjaciolki tam cie pociesza i wybacza ci pieniactwo.pozdrowka |
Gregor_SW Cordoba 1,4 Stalowa Wola | 2005-09-09 16:23:16 no jasne! jak klient jest wymagający - to od razu pieniacz ...
dobry klient - to taki co jak sie mu zalozy instalację a ona pali 40% to daje sobie wcisnac kit "ten typ tak ma , nie umie pan jezdzic na gazie, kiepski gaz pan tankuje, itp. " najlepszy klient to taki co wiecej nie przyjezdza - nawet jak mu gaz nie dziala
na szczescie takich jest coraz mniej - rynek wymusza pewne zjawiska ..ale prostym ludziom nadal sie zdaje ze zyją w innej epoce. w jakim dziale "Przyjaciółki" zajmują sie LPG , chetnie zapytam bo wole zeby mi odpowiadały "glupie babki" niz ty ! |
piotriix zabki | 2005-09-09 17:32:20 niestety nic nie zrozumiales z tego co napisalem! tez jestem zwolennikiem walczenia o swoje /i za swoje pieniadze/ az do bolu. a jak ktos pyta to odpowiadam bez araogancji i fanaberi urazonej primadonny i nie ma co sie pienic jak odpowiedz jest nie po twojej mysli. powtoze jeszcze raz zapytales ! dostales odpowiedz.a co do zuzycia gazu to umnie /tez sekwencja /roznica w zuzyciu w zaleznosci od stacji w jakiej tankuje wynosi nawet 2 l przy tej samej technice jazdy/tankowanie tej samej ilisci gazu/wiec reszte policz sobie sam. pozdrowionka ps . pracuje w mojej firmie koles co ma nowa cordobe 1.4 i ma sekwencje i pali mu 10do 11 l w jezdzie mieszanej a ok 9do 10 w trasie.pokazywalem mu twoj post i byl zdziwiony tym czego ty sie czepiasz |
Gregor_SW Cordoba 1,4 Stalowa Wola | 2005-09-09 20:43:32 O widzisz - to jest informacja jaką spodziewałem się przeczytac na forum.
Pogratuluj koledze tolerancji - jest znakomitym klientem !
a ja będe nadal dążył do jak najmniejszego spalania - przecyzyjne ustawienia mapy wtrysku , wprowadzenie odp.korekt - wszystko na co pozwala sekwencja. Jak uzyskam zadowalające efekty - podziele sie swoimi informacjami z forumowiczami .. bo taka jest istota tego forum. |