Znaczki...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Byłem dziś na szrociku... Znalazłem kilka rzeczy, między innymi coś takiego. Nie wiem czy to coś "niezwykłego", choć ja osobiście się z tym nie spotkałem. Co o tym sądzicie?

w moich zbiorach znajdują się jeszcze takie oto "pierdułki" =)

takich zaślepek ze znaczkiem "Polski Fiat" mam łącznie 3 =)

oo, i się jeszcze lewy wlot z Klasyka znalazł =)

[ wiadomość edytowana przez: czeczun dnia 2003-07-09 20:56:18 ]

Ten "FIAT 126" zayebisty, wyglada jak z alu . Są takie do 125?
Ja sie waham miedzy zalozeniem znaczkow wlasnego projektu (grawerowane), a calkowitym ich brakiem. Chyba pozostane przy tej drugiej opcji
Ale znaczek 126 sam w sobie mi sie widzi bardzo.

Ten "FIAT 126" jest rzeczywiscie metalowy ?? czy tak tylko wyglada ??

z tego co mi pod deklem swita to on jest metalowy

eee tan Fiat126 jest plastik - tak mi sie wydaje

więc dementuję plotki! znaczek jest METALOWY i jest na sprzzedaż. cena - 20 zeta.

Cytat:
2003-07-10 10:26:36, czeczun pisze:
więc dementuję plotki! znaczek jest METALOWY i jest na sprzzedaż. cena - 20 zeta.

To w takim razie ja bym go wzial od razu...
...gdybym mial Kaszla albo to by byl 125
Taki to mozna potem nawet sprzedac z zyskiem ale jak to by zayebiscie wygladalo na autku...

no właśnie... 30 to wywoławcza... jakby co to będzie wystawiony na allegro

Ha! Widze ze mialem wielkiego farta, bo kumpel dal mi za piwo w zeszlym roku cala klape z takim wlasnie metalowym znaczkiem. Znaczek jest super, chyba go tylko w tym roku odmaluje i na nowo oszlifuje(cwierc wieku i sol swoje robia).

mowilem ze metalowy !! hahaha A do 125 z tego ci wiem takich serji nie robili

Widzialem na allegro, z doswiadczenia allegrowego mowie ze nie pojdzie za..no ale moge sie mylic i tego zycze..moze..

Prosze panstwa, znaczek jest wart nawet te 30 zeta, bo plastik sie NIJAK do niego nie umywa. Plastiku nie pozlocisz a metal tak
ale by wygladalo... i kosztowalo...

robili takie do 125 ale wloskiego :] serio ... a ten tez jest z wloskiego maluszka