MotoNews.pl

Awarja podświetlenia przełączników nawiewu i reg. temperatur

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Wszystko pieknie się swiecilo, do czasu az zgasło.
Rozebralem i wyciągnolem caly zespolony przełącznik od reg. nawienu i predkisci nawiewu. Zlokalizowalem zarówke i faktycznie byla spalona, niestety znalazlem tylko jedna zarówke, tuż pod przeloncznikiem predkosci wiatraka.
I tu moje pytanie: Czy ten cały wielki zespolony przeloncznik od sterowania nawiewem podswietlany jest tylko jedna malutką żaróweczką? Bo ja nic wiecej tam niemoge znalesc!

hmm zalezy bo z tego co sie orientuje to jedni maja pokretla inni przyciski ja mam przyciski i z tego co pamietam jak wymienialem podswietlanie na niebieskie to mialem tam 5 zarowek trzy-kazda pod wyswietlaczem (temp i predkosci) i dwie na podswietlanie calej reszty.

Czlowieku pierw zobacz co kolega z problemem ma za samochod a potem mow ile ty masz.
tak jest jedna zarowka a swiatlo jest rozprowadzane swiatlowodowym plastikiem

Tak jest potwierdzam słowa kolegi jest tylko jedna żaróweczka

PS.
(szkoda bo tego typu podświetlenie nie wygląda imponująco, ale gdy autku zapanuje ciemność spełnie swoje zadanie)

No właśnie u mnie to samo, ale dodatkowo regulator intensywności wiania (nadmuchu). Tyle że to wszystko naraz zgasło, a może gdzieś jest jakaś kostka od podświetlenia środkowej konsoli ??

u mnie swieca tylko: swiatla, reg swiatel, deska, komp, halogeny tyl i przód, podgrzewanie szyby i lusterek oraz awaryjne. Suwaki i reg nawiewu nie swieci bo było za jasno i przeszkadzało w nocy

Pozdrawiam