Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Fubu DEADSOUL OPEL OMEGA 3000 24V Busko-Zdrój | 2005-09-13 15:11:00 Witam.
Wszystko pieknie się swiecilo, do czasu az zgasło. Rozebralem i wyciągnolem caly zespolony przełącznik od reg. nawienu i predkisci nawiewu. Zlokalizowalem zarówke i faktycznie byla spalona, niestety znalazlem tylko jedna zarówke, tuż pod przeloncznikiem predkosci wiatraka. I tu moje pytanie: Czy ten cały wielki zespolony przeloncznik od sterowania nawiewem podswietlany jest tylko jedna malutką żaróweczką? Bo ja nic wiecej tam niemoge znalesc! |
Trance_Matthew Omega B 2.5TD Kraków | 2005-09-13 15:30:45 hmm zalezy bo z tego co sie orientuje to jedni maja pokretla inni przyciski ![]() ![]() ![]() |
caller opel OMEGA A Świdnica | 2005-09-13 16:24:19 Tak jest potwierdzam słowa kolegi jest tylko jedna żaróweczka ![]() PS. (szkoda bo tego typu podświetlenie nie wygląda imponująco, ale gdy autku zapanuje ciemność spełnie swoje zadanie) ![]() |
![]() Adrian_M Mazda 323F BJ DiTD Ostrowiec Świętokrzyski | 2005-09-13 23:40:53 u mnie swieca tylko: swiatla, reg swiatel, deska, komp, halogeny tyl i przód, podgrzewanie szyby i lusterek oraz awaryjne. Suwaki i reg nawiewu nie swieci bo było za jasno i przeszkadzało w nocy ![]() Pozdrawiam |