Awaria swiateł w 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szukałem w wyszukiwarce ale nie znalazłem nic na ten temat , mianowicie mam taki problem że znikneły mi swiatła mijania i długie , z tyłu sa postojówki także , nie wiecie co to moze byc?? z góry dzieki za info

Sprawdż wyłącznik świateł na desce.

ja bym stawial na przekaznik w bagazniku.... albo kabelki

No i jakby powyzsze przypadki sie nie sprawdzily sprawdz jeszcze jczy ma mase (kable przy mechanizmie wycieraczek) i kable pod skrzynka bezpiecznikow...

dolacze sie do tematu
no mi zginely calkowicie swiatla mijania ,drogowe są ,jeszcze nieswieci mi kontrolka ladowania ,ta elektryka w malcu mnie poprostu wku...........

a moze Wam sie zarowki spalily?
bywaja takie przypadki

Ja stawiam na pająka (przełącznik pod kierownicą) który lubi się często fajcować

Cytat:
2005-09-14 14:37:29, MUSEL pisze:
dolacze sie do tematu no mi zginely calkowicie swiatla mijania ,drogowe są ,jeszcze nieswieci mi kontrolka ladowania ,

no kontrolka łądowania tez mi nie swieci , ale ładowanie jest , przycisk już sprawdziłem i to nie to , kable pod kasetką bezpieczników są ok. , żarówki też , sprawdze jeszcze pająka

Pajak tzn ten przelącznik zespolony ????????????????jak to on to czeka mnie spory wydatek bylem dzis w sklepie i cena to ok 60 zl

jeszcze sprawdze zarowke ,ale ostatnio po malowaniu czyscilem cala plytke i kotrolki caly zegar moglem cos zjeba..........?????????i przez to niechula

Cytat:
2005-09-14 16:54:10, MUSEL pisze:
Pajak tzn ten przelącznik zespolony ????????????????jak to on to czeka mnie spory wydatek bylem dzis w sklepie i cena to ok 60 zl jeszcze sprawdze zarowke ,ale ostatnio po malowaniu czyscilem cala plytke i kotrolki caly zegar moglem cos zjeba..........?????????i przez to niechula

15 zeta na szrocie....