Moje pierwsze DVD w autku :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiec tak: nie mam kilku tysiecy na instalke car DVD Mam zapytanie czy te tanie odtwarzacze z allegro (typu jakies nesy czy boschmany za 400 kilka zł) nadają sie do czegokolwiek W sensie czy to jest totalny szmelc czy moze jednak byc I drugie pytanko w tym temacie tyczy sie monitorkla : Tu mam wieksze aspiracje : chciałbym podpiac monitor komputerowy 15 cali. Czy jest jakas przejsciówka czy cos co pozwala podpiac taki odtwarzacz po moonitor komputerowy. Oczywiscie monitor lcd

Co ci tu powiedzieć.....jak myślisz dlaczego taki sprzeęt jest taki tani.....
Pożądne dvd w wysuwanym monitorem lcd wacha się od 2500PLN....
To o czym mówisz...może by działo ale nie w samochodzie, gdzie jest narażone na różne wstrząsy......

Piszę tak dlatego bo kiedyś takie cudo miałem....niby działało przez kilka mięsięcy ale za to później skakało na każdym dołku....

Co jeszce sprawdź przed kupnem co dokładnie to czyta....bo pózniej może się okazać, że otwarza tylko orginalene tłoczone płyty DVD

Dzieki za zainteresowanie. Mysłałem nad czyms takim : http://allegro.pl/show_item.php?item=63848684 Pytałem ludzi którzy to kupili jakis czas temu i nie narzekają. To sam odtwarzacz tylko. Do tego chciałem kupic jakis panel firmowy ale uzywke. No i rzecz jasna jakis wzmacniaczyk Pozatym jesli po kilku miesiacach Ci zaczeło skakac to gwarancja jest chyba na rok