Kiedy rallycross w toruniu??????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
z tego co czytałem w necie sa podane trzy daty 9,10,11.na niektórych stronach jest że finały będzią 10 a na innych 11.więc może ktoś wie dokładnie kiedy???????

w sobote od 10 oficjalny trening, od 11.30 poczatek kwalifikacji a od 16,45 finały

dzieki bardzo

no i po rallycrosie ogólnie to nuda, choć momentami było ciekawie na pewno więcej emocji niż ostatnio, teraz był chociaż dach i bok
a ja mam puzzle a race nie

ale lancerek i polówka zapierdzielaly jak wściekłe kuna. i kozak zajebiście zakozaczył.a tak poza tym to faktycznie spokoj.

w klasie 3 faktycznie jest groblewski i dlugo dlugo nic. rajdowka po katajamakim daje rade

Cytat:
2005-09-10 20:04:14, KASIACZEK pisze:
no i po rallycrosie ogólnie to nuda, choć momentami było ciekawie na pewno więcej emocji niż ostatnio, teraz był chociaż dach i bok

No i ja byłem

Cytat:
a ja mam puzzle a race nie

A plakat(y) dla mnie masz?

Cytat:
2005-09-10 22:48:22, Race_D pisze:
A plakat(y) dla mnie masz?

chiba ciem okłamał ktuś i plakatów nie było. oddam ci swój, w przypływie euforii nawet 2
prześlij mi zdjęcia moje i ze mna na mejla

A czemu nikt z tych ktorzy byli nie pisze ze MITROK byl DRUGI w finale klasy 1???

Gratulacje!, wczoraj przeczytalem relacje na Autoklubie i sie dowiedzialem...

ee tam, kto by tam jakie maluchy ogladal

Cytat:
2005-09-12 16:22:41, KASIACZEK pisze:
chiba ciem okłamał ktuś i plakatów nie było. oddam ci swój, w przypływie euforii nawet 2 (...)

Hurraa, ale fajnie! Wyliże Ci stopy przy okazji .

Cytat:
2005-09-12 16:39:13, yapko pisze:
A czemu nikt z tych ktorzy byli nie pisze ze MITROK byl DRUGI w finale klasy 1??? (...)

Ja tam nie wiem, bylem zajęty robieniem fotek i filmików . Oto kilka z nich:

A poza tym to gratulacje .

pawlak jest dobry w przerabianiu aut na samoskretna tylna os

te cc było robione u mnie chyba w gummedyku z tego co pamiętam, a tamtem malecco na boku lezy chyba barbórke jechał zeszłą...

gummedyk podobno zajebiscie swifty przygotowuje..

prawda to panie, prawda...

z tego co wiem to pawlak silnik przygotowywał u świątka.a takie cieniasy to miał dwa identyczne jeden na ulice drugi na rc.