Zlot w Borkach, koło Łodzi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam serdecznie

tutaj troszke wiecej i dokladniej.
Link do forum.

prosze o podwieszenie tego tematu.

ja bede.

a jakbyśmy zrobili tu spot pod koniec październka , jako ogólnopolski?
To byśmy się wszyscy poznali i co niektórzy przy flaszce pogodzili.
co o tym sądzicie?

no zlot podczas sesji poprawkowej to super pomysl

Cytat:
2005-09-05 00:15:51, Krzyh00 pisze:
no zlot podczas sesji poprawkowej to super pomysl

a kiedy jest dla Ciebie dobry termin?

Jea 9-11 pasuje fest mam wtedy 3 egzaminy Najlepiej to jakos przed zima bo watpie zeby komus sie chcialo w mrozie stac czy nawet lezec

Bylem w Borkach w maju, calkiem niezla impreza, warto pojechac nawet nie wystawiajac sie

Panowie nad czy wy dyskutujecie, zlot jest w ten weekend, dla chcącego nic trudnego. Zostalo 2 i pół dnia, przygotowanie do zlotu to 5 minut na skalkulowanie czy mamy $ żeby pojechać, i zostaje jeszcze sporo czasu coby przejrzec auto i spakowac sie.
Moja kupeta ma taka zbieznosc ze na wprost nie moze jechać, mam od cholery jeszcze do zrobienia, ale jade i nic mnie nie powstrzyma, a jutro i pojutrze pracuje...

wlasnie sie wybieram do Borek z Adrianem. Do zobaczenia na miejscu

no ja bede jutro popoludniu siakos to panowie trzymac fason i w miare trzezwi zebyscie byli tak kolo 14 00

uuuuuhaaaaaaaaa aleś my popili - kosa131 - to jest gosciu dopiero - furious - dwie 0,75 prawie obrobilismy razem oczywiscie mnie sie film urwal i taie tam - dluuuuuugo by opowiadac

Zapraszam w maju ::

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2005-09-11 17:29:07 ]

dajcie jakies foty samochodow...

Powoli bede wrzucał,
Na pierwszy ogien idzie mój faworyt:

850tka będąca na łamach gt classik:

X1/9 czerwony ze srebrnym pyłem.. cudo lakier, az se fote zrobiłem

Więcej fotek !!!!!!!!!!!

Ksiaze, rozmawialem z Blakiem i proil, o ile istnieje taka mozliowsc o filmy z udzialem fiatow. Zlot byl ekstra, troche tylko manciarze niekiedy przesadzali, ale bylo fajnie. A ze Stasiem faktycznie zajebiscie sie pije

P.S.

Po drodze poznalismy goscia ktory pracowal w latach 70 w FSO przy montazu 128/131/132P. Dpwiedzielsmy sie np ze nigdy nei montowano w polsce fiatow 130, bo nie bylo gotowej lini montazowej, a hale fabryczne dopiero sie budowaly, pozatym ponoc nie bylo tak ze wloskie fiaty przyjezdzaly do polski poskladane tylko bez kilku drobiazgow- wg owego pana skladano je praktycznie od zera na zeraniu.

P.S. 2

czy ma ktos jakies informacje na temat Forda Zodiaca? "zachorowalem" na to auto....

Cytat:
2005-09-11 21:14:44, Peyyoo125 pisze:
Więcej fotek !!!!!!!!!!!

Proszem : http://dictum.com.pl/oth/osc/index.php?d=galeria&q=borki

Cytat:
2005-09-11 23:37:01, _dOMAN pisze:
Proszem : http://dictum.com.pl/oth/osc/index.php?d=galeria&q=borki

fajnie, tyle ze to nie ten zlot Tzn te same kluby, to samo miejsce i sporo uczestnikow, ale zlot nie ten

ale fiaty tyz sa, i to nie byle jakie.......