Najwiekszy debil

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzis przeczytalem

cyt

- Apeluję do prezesa Listkiewicza. Michał! Zwolnij Janasa i Piechniczka! W trybie awaryjnym powołaj w ich miejsce Kasperczaka i Engela i niech dokończą eliminacje, dopóki mamy realne szanse na zajęcie drugiego miejsca w grupie - wyznał dla "Super Expressu" Jan Tomaszewski.

Bosze ludzie wezcie tego dekla bo normalnie oczy musztarda zachadza jjak czytam co ten kretyn mowi .... facet mysli ze zjadl wszytskie rozumy bo udalo mu sie pare interwencji ..... co za frajer ... mam nadzieje ze go wreszcie ktos uspokoi ....

pozdr

Tez uwazam go za debila

hehe niestety taich unas pod dostatkiem

Pieniacz i ciołek...

Jakbym Leppera słuchał....

Jak sięgam pamiecią to nie jest pierwszy kwiatek jaki serwuje

to już się w dziesiątkach liczy....

Taa bo On to jest fachura jakich malo

tylko za przeproszeniem pie.....ic potrafi ... jak kazdy

Moje zdanie na ten temat jest takie ... nie trzeba bylo Engela wypier....ac po MŚ

pozdr

Cytat:
2004-09-13 14:59:06, thaniel pisze:
Moje zdanie na ten temat jest takie ... nie trzeba bylo Engela wypier....ac po MŚ

Święte słowa... A zgadnijcie kto się najbardziej darł za wywaleniem Engela...

Cytat:
2004-09-13 15:05:36, Quattro pisze:
Święte słowa... A zgadnijcie kto się najbardziej darł za wywaleniem Engela...

Moge strzelac ...

pozdr

Cytat:
2004-09-13 15:06:26, thaniel pisze:
Moge strzelac ...

Tylko zastrzel gnoja!!!

Cytat:
2004-09-13 14:59:06, thaniel pisze:
Taa bo On to jest fachura jakich malo

tylko za przeproszeniem pie.....ic potrafi ... jak kazdy

pozdr

Popieram!!

Widzę że się wszyscy zgadzamy

Nie tylko u nas na forum

Obrońca reprezentacji Polski i niemieckiego FC Nuernberg, Tomasz Hajto w wywiadzie dla "Faktu" stwierdził, że w meczu z Anglią zasłużyliśmy na remis.

- A co ci Anglicy stworzyli? Pół sytuacji. Wygrali, bo popełniliśmy za dużo błędów. Sześciu naszych piłkarzy zagrało słabo. Żeby wygrać z Anglią, słabiej może grać jeden, ale dziesięciu musi dobrze - stwierdził Hajto, który w meczach eliminacji mistrzostw świata z Irlandią płn i Anglią nie mógł zagrać z powodu czerwonej kartki.

"Gianni" krytycznym okiem spojrzał na kilku swoich kolegów z kadry.

- Słyszę, że ten Rasiak to w ogóle nie ma klubu. Kukiełka jest po kontuzji i nie ma siły na cały mecz. Lewandowski u siebie jest obrońcą, a tu gra w drugiej linii. Kosowskiego w formie potrzebujemy, ale to, co prezentuje teraz, to zdecydowanie za mało na kadrę. Zamiast płakać, niech się weźmie za siebie. Mila na razie się nie nadaje, aby ciągnąć ten wózek. Paru się wiezie, a Żurawski musi targać za trzech - stwierdził.

Na pytanie, czy należałoby zmienić trenera reprezentacji. Hajto stanowczo odpowiedział: - Odwalcie się od Janasa. To jakaś paranoja z tym zwalnianiem. Chłop wziął kadrę w trudnej sytuacji po Bońku, a wy go chcecie wyrzucać za porażkę z ćwierćfinalistą mistrzostw Europy. Najpierw pozwalniajcie tych z PKOl i PZLA. Tam jest dopiero kabarecik! Trener musi się zastanowić, na kogo postawić z Austrią i Walią. Ja się nie wtrącam do składu, ale jak się ktoś nie sprawdza kilkanaście razy, to chyba wystarczy. Są pewne granice. Niektórzy myśleli, że mecz z Anglią to jest jakaś zabawa, a trzeba było zapieprzać od pierwszej minuty. Grać jak o życie. Tak jak "Żuraw" to robił - dodał Hajto.

(INTERIA.PL/Fakt)

BRAWA DLA TEGO PANA

Wałdocha w kadrze brakuje...

Ja moze troche stronniczo bo kibicuje Legii ale zeby Zielinski nie mial kontuzji ... zreszta ja bym dal srodek obrony Bak Hajto

pozdr

Ja - Wałdoch, Bąk

czyli nasz extra premium squad wyglada mniejwiecej tak

olisadebe - niedzielan

zurawski

krzynowek - mila - kosowski

???? - waldoch - bak - zewlakow

dudek

rezerwa

saganowski - jelen

smolarek - lewandowski - golinski - kukielka - ?????

hajto - glowacki - zielinski - moze jop

boruc

hmm

czlowiek sobie wraca do domu wie ze obejrzy meczyk legii i h...

jakis madry z tvn zaprosil tego debila .... tragedia

no coz

Cytat:
2004-09-14 12:55:31, thaniel pisze:
czyli nasz extra premium squad wyglada mniejwiecej tak

olisadebe - niedzielan

zurawski

krzynowek - mila - kosowski

???? - waldoch - bak - zewlakow

dudek

rezerwa

saganowski - jelen

smolarek - lewandowski - golinski - kukielka - ?????

hajto - glowacki - zielinski - moze jop

boruc

hmm

Za Olisadebe bym dal Frankowskiego

Ja patrze na wybryki Kukiełki...

Może namówić Cantoro na polską reprezentację??