Profan!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak! Zauważony wczoraj na jednaj z ulic Kielc! Wiśniowa Omega A... z kołpakami od Daewoo. Massssakra....syknąłem z bólu...

Wstrząsające.

Ustrzelić imbecyla !!!
Swoją drogą, przed firmą wczoraj mi kołpaki śmignęli. Drugi raz już i stwierdziłem, że dopóki nie stać mnie będzie na alusy, będę kupował takie za 8 zł/szt. Bo jak nie złodziejaszki, to żona agresywnie się zachowuje w stosunku do krawężników. Ech .

Pozdrawiam.

Kielce mają w sobie ten niepowtarzalny, kołpakowy klimat. Kiedyś gdy jeździłem deu lexusem czyli lanosem robiłem zakłady że w ich centrum handlowym na podziemnym parkingu ukradnąm i kołpaki. 3 x się założyłem i 3 razy wygrałem. Zawsze skubnęli jak nie wszystkie to przynajmniej te które dało się zdjąc. Potem kupowałem takie najtańsze za 11 pln i też kradli w Kielcach w centrum handlowym. Potem przed wyjazdem do Kielc po prostu sam zdejmowałem kołpaki....

Eeee tam....Musiałeś miec jakieś ekstra full wypas! Mnie tam tfu tfu kołpaków nie ukradli, a miałem w swym ażurowym golfie oryginalne tescowe!
PS. A może czymś ich do siebie zraziłeś? Źle Ci z oczu patrzyło etc. etc.

kołpaki od daewoo
co w tym dziwnego
może mu dmuchneli orginały enty raz a miał na półce w garażu takie to je założył

slyszalem o tym w tv. straszny widok musial byc...

No o co wam chodzi, w "A" to nie takie znow straszne, co innego w "B"", kanał jak cholera

Cytat:
2005-09-13 20:51:15, JanuszGnitecki pisze:
No o co wam chodzi, w "A" to nie takie znow straszne, co innego w "B"", kanał jak cholera

Janusz, a dotychczas miałeś u mnie dobre noty. Musisz wiedzieć, że klasykiem jest jednak A, a nie B (że o kombi nie wspomnę hi hi ) i to A wygląda gorzej z kołpakami dełu.

janusz nie dyskutujmy o gustach
gość od płomieni i iluminacji typu matrix i ufo pewnie by dał od kia schuma i stwierdził by że to orginał po tuningu