MotoNews.pl
11 [szukam] naklejki POLSKI FIAT (117553/5) - PT

[szukam] naklejki POLSKI FIAT

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam wersji corelowskiej lub dobrego JPG naklejki na szybe przednia "Polski Fiat" taka jak na zdjeciu.
Bede wdzieczny za pomoc.

Serdecznie pozdrawiam.
Qba

Hmm też się podepnę pod ten temat. Najlepiej jakby była corelowska bo wtedy można z nia wszystko zrobić tak jak z projektem naklejki klubowej na szybę.

Jo tyż, jo tyż. Zresztą za POLSKIEGO FIATA z masi też sie nie obraże

Na szmacie trzeba by pomierzyć napisy z Rekorda a ja moge je narysować w AutoCadzie.

Czy to może być zamiast tego Corela??

Jak macie bardziej zbliżone zdjęcie to wklejcie a zrobię w .cdr, tak zrobiłem swego czasu logo FSO SPORT które trafiło nawet haftowane na allegro

Cytat:
2005-10-05 21:06:43, GDA pisze:
Jak macie bardziej zbliżone zdjęcie to wklejcie a zrobię w .cdr, tak zrobiłem swego czasu logo FSO SPORT które trafiło nawet haftowane na allegro

Sa sobie też FSO SPORTA wykonałem i mam naklejone na kasku i na zrobionym przez siebię breloku. Hmm na szmacie możecie fote walnąć to wtedy i GDA pokaże co potrawi .

TUTAJ >>> jest logo ktore narysowałem z takiego archiwalnego zdjęcia

@ GDA ja zrobiłęm baaardzo podobne tylko chyba 2 rzeczy są źle, ale i tak jest w miarę dobrze.

Dobra mam parę fotek z "przyszłą" naklejką. @ GDA podeślę Ci na emaila bo nie chce mi się wrzucać na imageshack'a.