Cimoszewicz zrezygnował!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Interia...

Cytat:
2005-09-14 12:28:56, MacTB pisze:
Interia...

hehe to zes dal linka

moze lepiej tak >>> KLIK <<<

Huraaaaaaaa i bardzo dobrze jednego komucha mniej

Konrado...

A ja właśnie w TV tez to słyszałam. NO i dobrze.. i tak na niego nie chciałam głosowac

jedyny kandydat na ktorego moze zaglosuje to jest korwin-mikke.

jeszcze niech paru zrezygnuje i blogoslawiony andrzej zostanie prezydentem!
a tak swoja droga to tez sie ciesze z tej decyzji

pierwsza mądra decyzja

Ja się na polityce nie znam, ale dla mnie od początku to było głupie. Najpierw rezygnuje z polityki... ok, a za chwile wraca bo coś tam i kandyduje. Potem jakieś afery (domyślam sie że z palca nie wyssane) z oświadczeniami .......... i w końcu wracamy do punktu wyjścia.

Ale przynajmniej coś sie działo

Lis na Prezydenta

Hehehe... no z tym linkiem to poszedłem po całości

A co do Włodka to... hehe Wreszcie coś sensownego zdecydował A i tak McDonald... ... PułTusk... by wygrał, nie musiał Cimek walkowerem oddawać tego meczu

pewnie ze nie. mogla by byc taka ladna walka.

A mnie ciekawi co zrobi teraz Tomasz "choragiewka" Nalecz

odszedl z uni Pracy do sdpl pozniej jak cimoszek postanowil startowac to go wywalili z sdpl i zostal naczelmym w sztabie cimoszka a teraz co ni ma roboty buhahahha

a cimoszko dobrze zrobil debil jeden na co on liczyl i jeszcze placze skur.......

pozdr

Mnie szczerze mówiąc już teraz niewiele interesuje czemu startował, czemu zrezygnował... po prostu cieszę się że tak się stało
Choć teraz pierwsza trójka rankingów to chyba Tusk, Kaczyński, Lepper... To trochę przerażające że wujek Anrew jest tak wysoko

Cytat:
2005-09-14 17:36:15, MacTB pisze:
To trochę przerażające że wujek Anrew jest tak wysoko

pociesza mnie to że on jest na tyle głupi że nawet jakby został prezydentem to zrobił by pewnie cos tak nieodpowiedzialnego że musiałby ustąpić tak samo było jak marszalkiem został

Zawsze zostaje nam

Cytat:
2005-09-14 12:38:15, Voy pisze:
jedyny kandydat na ktorego moze zaglosuje to jest korwin-mikke.

to moj faworyt

a ja Korwina nie trawie....

no trudno

No i gites.
Ja wolalem Kaczorka Donalda

Cytat:
2005-09-14 16:52:26, thaniel pisze:
A mnie ciekawi co zrobi teraz Tomasz "choragiewka" Nalecz odszedl z uni Pracy do sdpl pozniej jak cimoszek postanowil startowac to go wywalili z sdpl i zostal naczelmym w sztabie cimoszka a teraz co ni ma roboty buhahahha

podobno w PO szukają kierowcy

Tusk człowiek z zasadami. Lepper człowiek z solarium.