MotoNews.pl

Skupe. Czy ktos z Was ma zainstalowanego skyp"a

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dla nie wtajemniczonych www.skype.com
program typu GG z mozliwoscia rozmowy przez mikrofon - czyli ma mozliwosc dzwonienia do innego kompa np.: kolegi - wszystko gratis program darmowy, prosta instalacja podobna jak w GG ..

Mozna rozmawiac konferencyjnie Polecam
Super jakosc dzwieku...

pozdrawiam

FGM

Ja mam o prawie samego początku istnienia Skype zainstalowanego na kompie Jakość dźwięku naprawde dobra, ale co ciekawe nie tylko głosowo można rozmawiać przez niego ! zwykłe pisane wiadomości też można wysyłać

Rewelacja jeśli chodzi o jakość dźwięku. Małe wymagania dla łącza (max 6 kB/s) przy rozmowie i średnie przy wysyłąniu plików (max 16,5 kB/s razem z rozmową).
Ja dodatkowo mam teleGG i specjalnie kupiłem mikrofon cyfrowy aby było mnie słychać bez szumów.

skype - używamy, używamy 0 ciekawa opcja skype out - tanie połączenia zagraniczne na komórki i stacjonarne

hej a może w profilu da się wstawić nicka ze skypa co Navi?

Cytat:
2005-01-23 21:51:19, AnJay pisze:
Ja dodatkowo mam teleGG i specjalnie kupiłem mikrofon cyfrowy aby było mnie słychać bez szumów.

Też mam teleGG

ile dałeś za taki mikrofonik cyfrowy i jakiej firmy (model) on jest ?!

co to jest mikrofon cyfrowy?
ile to cudo kosztuje i czy warto w to zainwestowac?
a ktos z Was korzysta z dzwonienia przez internet?jakis info,tlenfon itp...
dzieki

hello. Ja tez korzystam juz od dawna ze Skype'a i jakosc jest zadowalajaca. andik27

Ja też mam. Ostatnio nawet rozmawiałem z Andi_K. Jakby co to można mnie łapać na nicka draco_1974

Ja, ja malin24286

Cytat:
2005-01-23 22:37:41, elChopin pisze:
hej a może w profilu da się wstawić nicka ze skypa co Navi?

Nie wiem... Pytanie raczej do moderatorów (programistów?) motonews'a. Obejściowo, możemy sie umówić, że nicka w Skype wpisujemy w inne, istnikejące pole (np numer ICQ bo mało osób go ma, lub "zainteresowania"?)
Co do samego Skype'a - mam zainstalowanmego, nick: "kutarski".

Ale AFAIK, nie chodzi (albo chodzi kiepsko) pod win 98 i niżej...

Owszem jak najbardziej, da się znaleźć po nazwisku, a dodatkowo czasem odpalam kamerkę i po tlenie można mnie podejżeć....

Kazak ale chyba niejestes na kamerce po godzinie 23 hahaha

Witam,
od dnia dzisiejszego istanieje możliwości wpisania swojego loginu SKYPE do profili,
na liście klubowiczów w miejscu dotychczasowego nr ICQ pojawi się wówczas kontakt na SKYPE

zachęcam gorąco do uzupełniania profili

Tesh posiadam Skypa.
Tylko nie śmiać sie z mojego loginu
Po wielu próbach założenia konta tylko taki wymyśliłem Padre-espero
Czyż nie jest oryginalny

mnie szukac pod hasłem"patrykowski-sawi" =)