Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-10-09 20:09:29 Witam! Chciałbym się pochwalic kilkoma zdjeciami z targów motoryzacji, które odbyły sie w Katowicach-Bytkowie. Przy okazji odbył sie jak co roku zlot pojazdów dziwnych i tuningowanych.
Na początek Espero naszego klubowicza Johnego ![]() ![]() Wydech z boku auta ![]() ![]() Znalazło sie kilka starych,ale za to ładnie przerobionych autek ![]() ![]() ![]() Ładnie zrobiony polonez ![]() ![]() Golf II - TAXI ![]() ![]() To BMW E-30 miało 5litrowy silnik V12 ![]() ![]() ![]() ![]() Trabi ![]() ![]() Motory ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skąd ja znam to espero? ![]() ![]() Juz je gdzies widziałem... i ta naklejka... ![]() ![]() A to Darek i jego esperaczek ![]() ![]() A tu cos dla Bogdana1! Ciekawe rozwiązanie platformy ![]() ![]() Nowy Ssang young (chyba dobrze napisałem ![]() ![]() Alfa 159 ![]() ![]() Ola przy Porshe ![]() Tu razem z Andzią ![]() Melex ![]() ![]() ![]() Wersja militarna ![]() Nawet jakis mały helikopter wylądował ![]() Przepiekna Warszawa ![]() ![]() Piekne BMW ![]() ![]() Jedyna 22 cale... ![]() ![]() ![]() szpachla... duuuuzo szpachli... ![]() ![]() O so chozzzii??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zwróccie uwage na wydech ![]() ![]() Pożądku pilnowała Polska konna policja ![]() ![]() I to by było na tyle. Czekamy na zdjecia Darka i Andzi, z którymi to własnie przybylismy na zlot ![]() [ wiadomość edytowana przez: Czarek_Rej dnia 2005-10-09 20:15:41 ] |
![]() QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-10-10 00:39:10 Johny... brak mi slow...
Niby o gustach sie nie dyskutuje, ale to co zrobiles z Esperaka to tragedia. Wczesniej bym sie wstydzil jezdzic takim samochodem, teraz, po malowaniu i co tam jeszcze pozmieniales - juz bym sie bal ![]() Rozumiem, ze hobby, ze to fajna zabawa, ze masz cos oryginalnego, ale... nie potrafie zrozumiec jak cos takiego moze sie podobac. Moge Cie jedynie podziwiac za zapal i wytrwalosc w tym co robisz i ile kasy na to wydajesz... |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2005-10-10 06:22:21 Johny, kawał dobrej roboty, coś dla zwolenników tjjuningu o wyjątkowo wysublimowanym smaku ![]() ![]() ![]() |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-10-10 11:01:40 Przepraszam Kolegów że posłużę się ich cytatą z małym rozszerzeniem ale zgadzam się z Wami, a ze swej strony delikatnie bardzo określił bym to tak:
..."Johny... brak mi slow... , kawał dobrej roboty, coś dla zwolenników tjjuningu o WYJĄTKOWYM, WYJĄTKOWO wysublimowanym smaku..... " P.S. zobaczyłem wątek i bałem się wczoraj coś napisać .......ale ...........musiałem się napić bo mi krew zastygła !! ![]() |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-10-10 19:26:13 co do moich fotek.. niechiało mi sie klepac ponad 60ciu zdjec na forum... troche to przeżedziłem. |
![]() Andzia54495 Klubowy Weteran Frotka/Czarny/Volvo Katowice/Bath, UK | 2005-10-10 21:53:34 Dobra teraz nasza kolej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mini zlocik był zarabisty ![]() Oto fotki!!: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piękne BMW ale była kolejka zeby se w niej usiąść ![]() ![]() Piękne no nie ![]() |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-10-10 23:46:12 Andzia Gratulacje!....masz zdecydowanie lepszy gust od Czarka ![]() ![]() ![]() Świetny materiał! ![]() ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2005-10-11 00:01:07 ] |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-10-11 09:16:26 jako ciekawostke powiem, ze ten lancer
![]() ma 2,6 sekundy do setki i jest przy tym rekordzista polski silnik bodajze 2.2... reszty danych nie pamietam, ale do 200 cos ponad 8 sekund chyba ![]() |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-10-11 11:17:43
Jako ciekawostkę powiem, że jest to EVO VII, który zanim został rekordzistą, "spędził" prawie 2kkm na platformie, którą teraz jeżdżę! Odbieraliśmy go (w 2003r.)z portu w Rotterdamie...miałem tam jechać jako zmiennik kierowcy ale...na 4 godz.przed wyjazdem zniknęły moje dokumenty!! ![]() I tak mam frajdę bo już w K-cach transport przejąłem, odprawa celna, przeładunek i rozładunek oraz odwiezienie auta do przebudowy były moich ręcach ![]() P.S. Mogłem nieco pomieszć z modelem bo gdzieś jeździ drugi podobny! -rok wcześniej, dla tego samego klienta też przywieźliśmy z Rotterdamu 1 egzempel EVO ![]() |
![]() Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-10-11 13:23:06 a ja dla ciekawości powiem, ze używam tuszy inc-teca.... która to firma jak widać sponsoruje tego lancera ![]() P.S. Jak można skrzywdzić esperaka pokazują fotki P.S.2. Właściciela białej warszawki miałem okazje poznać, spoko gość.. całą kasę ładuje w doprowadzenie autka do ideału...... P.S.3. też chciałem odwiedzić targi....... ale dzięki problemom z mechanikiem tego nie zrobiłem.... a z tego co widze było bardzo ciekawie..... szczególnie na niekótrych stoiskach ![]() pozdro |
![]() Esperynek Klubowy Weteran Skoda Octavia 1,4 TSI Częstochowa | 2005-10-11 14:46:49 A tak wogóle to ciekawe jak Johny ma napisany kolor w dowodzie ![]() ![]() |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-10-11 15:04:51 1. Kolorów nie wpisuje się już w DR, a w ewidencji można mieć wpisane "nieokreślony"
2. 2,6s do setki... na hamowni co najwyżej. |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-10-11 20:13:31
Nie sponsoruje. EVO jest własnością właściciela IncTec ![]() ![]() |
![]() Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-10-11 22:37:14
aaa i mają jeszcze smarta SO LIDNY ![]() |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-10-11 22:40:27
poszukam Ci gdzies filmika i jak znajde to podesle, bo mam gdzies w czelusciach mojego kompa. zdziwisz sie, tez sie zdziwilem, ale klapa opada, naprawde. to evo zbiera sie niesamowicie szybko |
![]() Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2005-10-12 09:29:30 No faktycznie chiba trochę przesadzone, choć w Top Gear ostatnim pokazywali (i jeździli) wyczynowego Astona DB9 (nie do kupienia) - takiego na Lemans itp. Ponoć 3 i cuś do setki, chyba 4 po przecinku - no i jeździ. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-10-12 09:31:17
Pojeździ... na specjalnej nawierzchni, mając zamontowane specjalnie wyprodukowane dla niego opony. |