Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-09-15 07:33:22 A gdzie są chlapacze? Czemu ogrzewane jest tylko lewe lusterko, powinny grzac obydwa. Ogólnie auto fajne. |
![]() Bartas87 Daewoo espero Złotów | 2005-09-15 15:13:05 no nawet ładny esperak szkoda ze nie w gazie ![]() |
![]() pjacek26 Klubowy Weteran Scenic+Espero Iłowa | 2005-09-15 21:17:39
Hmm, śmiejecie się z tego lusterka, ale jeśli to Espero z 1995 roku (bo w ogłoszeniu nie pisze) i z Niemiec, to możliwe że tylko lewe jest podgrzewane - u mnie jest tak samo, i myślałem że po prostu przy prawym mi się kabelek odpiął, ale teraz już zwątpiłem... Swoją drogą naprawdę ładne i zadbane Espero (szczególnie w środku) |
![]() DeeJay Klubowy Weteran Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2005-09-15 21:19:41 Niech tu Tomek Mydłowski wpadnie i mnie ewentualnie poprawi ![]() Przednie nadkola jakoś dziwnie dla mnie założone. Może się nie znam, ale na zdjęciach wygląda jakby ten Esperak był kiedyś wersją hatchback - nierówno spasowana klapa ![]() Ale mogę się mylić. Jeżeli tak to cena atrakcyjna |
![]() Adam4302 Klubowy Weteran ![]() Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2005-09-15 21:35:27 Link do aukcji na allegro ![]() A co do lusterka, to seryjnie zawsze oba lusterka były podgrzewane, nawet w najtańszej wersji (pomijam modele z ręczną regulacją lusterek). Więc tu albo sie tylko zepsuło, albo cos jest kombinowane. ----------------- czasem tu zaglądam [ wiadomość edytowana przez: Adam4302 dnia 2005-09-15 21:36:43 ] |
iampinki ESPERO, cabrio juz n ... bydgoszcz | 2005-09-15 22:24:29 mi tez ttylko lewe podgrzewa, rocznik 95 z niemiec... |
![]() Czarecki Warszawa Suwałki | 2005-09-16 07:54:02 Autko jest z 1996 roku.
Lusterko rzecz ważna - ale bez przesady. Nic przy lusterkach nie kombinowałem, nie sugerowałem się żadnymi ikonkami - po prostu grzeje tylko lewe. Czemu nie grzeje prawe ? Pojęcia bladego nie mam - może tak ma być, może mu się nie chce, może kabelek odpadł. Nie zauważam tego, wieć nie mam motywacji żeby bawic się w detektywa. Auto raczej nie było hatchback-kiem. Nic na to nie wskazuje - szyby są oryginalne, podłoga nie ruszona, geometria wporządku. Klapa faktycznie idealnie nie pasuje - ale to nie moja "robota". Może ktoś ją nieudolnie regulował, może kiedyś była malowana bo szwb walnął w coś przy cofaniu, a może to niedociągnięcie fabryczne (wystarczy poogląda nowe auta w salonach, żeby stwierdzić iż fabryki wcale nie są takie precyzyjne w montażu elementów). Auto nie ma gazu, bo jak go kupowałem gaz kosztował ponad 2 zł, a bezyna mniej niż 3,5 - przy moich niewielkich przebiegach nie było sensu. Dziś już bym gaz zainstalował. Cena jest rozsądna, więc i nawet z późniejszym montażem gazu nie wyjdzie drogo. Zamiast gazu autko ma klimatyzacje i ABS. Wszystko sprawne. Większość starszych autek ma niby sprawną klimę tylko trzeba "nabić". Wiadomo że to bzdura. Jak tylko nabić, to czemu sprzedający nie zainwestował 100 zł ? Bo klima jest zajeżdżona, albo uszkodzona po wypadku i zamiast "nabijania" trzeba wydać pewnie grubo powyżej 1000 zł na naprawę. W moim autku klima działała zawsze. Po sprowadzeniu była sprawdzona - była szczelna, nie wymagała "nabicia". Całe lato jeździłem na klimie - cudowny wynalazek. Dziś nadal klimatyzacja działa doskonale i niec jej nie dolega. Zaczyna działać po kilku sekundach od włączenia, a po ok. 30 sekundach prawie że mrozi. Proponuję więc skupić się na tym elemencie wyposażenia pojazdu ![]() Z ceny zejdę do 8.800 zł - po zobaczeniu żywej gotówki coś jeszcze spuszczę ![]() |