Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() axe_xa Zbieram na dobrego R ... ostrowiec Św | 2005-09-18 23:44:40 Witam
Prosze o pomoc.Od paru dni mam problem z wkrecaniem sie silnika pow 5000obr/min wiem ze to moze wydac sie wam glupie ale kiedys tego nie bylo.Silnik na luzie wkreca sie na obroty lepiej niz na benzynie ale to juz prawdopodobnie wina pompy paliwa.W kazdym razie pow 5000obr zaczyna go mulic i spada moc nie wiem co zrobic instalacja to lovato bez komputera. Barzo prosze o pomoc!! |
Danek Audi 80 B4 2.0 + LPG Ostrołęka | 2005-09-19 08:11:26 Wyregulować. |
![]() damian-k Opel Astra Szczecin | 2005-09-19 15:04:35 Tak i jeszcze z 5 razy zmienić gazownika i przede wszystkim zasięgnąć rady na jakimś normalnym forum |
![]() damian-k Opel Astra Szczecin | 2005-09-19 20:13:24 To jest prawda i dlatego osobiście doszedłem do wniosku jak ktoś mądry powiedział "chcesz mieć zrobione dobrze - zrób to sam" obecnie śledze forum bo zamierzam sam zabrać się za regulacje swojej instalacji ale nigdzie mówiąc szczerze nic ciekawego nie znalazłem. A gdy temat zaczyna się w jakiś sensowny sposób to w odpowiedziach nie ma nic ciekawego. Napisałem w ten sposób bo też mam dość podobny problem u siebie i nigdzie nie moge znalexć konkretnego opisu co zrobić (no oprócz rady ZG ![]() |