Liga Mistrzow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
AC Milan - FC Barcelona
Ja stawiam 1-3

pozdr

Ja tam nie stawiam bo nie pamietam kto tam gral. Ale stawiam za to dwa Heinekeny..... na stole i ogladam

A ja wiem że mam nie stawiac na Milan.

Ide wlasnie ogladac Narazie

Miłego ogladania i niech wygra lepszy

No i Milan wygral!! Nalezalo im sie. Jestem pod wielkim wrazeniem gry Kaka i Schevchenki!!! No i Ronaldhinio oczywiscie.

Ronaldhinio ...

Dla mnie to byl kiepski mecz. Szaranowicz sie podniecal bo byly nazwy i nazwiska a tak na prawde to zaluje ze nie puscili meczu Panatinaikos - Arsenal.

pozdr

Dla mnie najwieksza porazka to jest jak zwykle komentator...... jego powinni zastrzelic!! Podczas ostatniego meczu reprezentacji juz sie balem ze wtopimy bo jak on komentowal to nigdy nie wygralismy!!

eee tam bez niego to nie byloby smiesznych meczy

A mi totomix przez barce nie wszedl....

a mnie sts-ik wszedl i to poraz kolejny w tym miesiacu jestem do przpodu... jak narazie

A mi nie wszedl tylko ten jeden z osmiu...

trza bylo zjednym bledem obstawic

Wiesz no risk no fun... nawet mi te dwa remisy weszly....

Dziś meczyki

Dla mnie szczególnym meczem będzie

AC Milan - Fenerbahçe

Dlaczego ?? Jako czytelnik magazynu igol dostałem od nich 5zł na zakłady sportowe postawiłęm na wygraną Tureckiego zespołu stawka to 5zł x 11 czyli jak będę miał farta (dużego farta) to będzie 55zł

Wszystkie mecze i moje typy:

Grp E PSV vs Schalke
1X

Grp E Milan vs Fenerbahçe
2 (to ma być fuks)

Grp F Lyon vs Real Madrid
x2

Grp F Olympiacos vs Rosenborg
1X

Grp G Betis vs Liverpool
2

Grp G Chelsea vs Anderlecht
1

Grp H Artmedia vs Internazionale
2

Grp H Rangers vs Porto
1X

pozdr

ja nie obstawiam ale Real sobie dzis obejrze

a kto oprócz Krzynówka i kontuzjowanego Dudka jeszcze jest w Lidze Mistrzów?? no i po za Olim

juz sam sobie odpowiedziałem

W składach 32 zespołów, które występują w fazie grupowej, znalazło się pięciu Polaków: Jerzy Dudek (Liverpool), Marcin Adamski (Rapid Wiedeń), Tomasz Wałdoch (Schalke 04 Gelsenkirchen), Emmanuel Olisadebe (Panathinaikos Ateny) oraz Michał Żewłakow (Anderlecht Bruksela). Pewne miejsce w drużynie ma tylko Adamski.

Więcej w "Rzeczpospolitej"

i co do Krzynówka to walnąłem gafę

betis-liverpool 1x
lyon-real 2
psv-schalke 1
chelsea-anderlecht 1
olypmpiakos-rosenborg 1

moje typy z estesa