Nie zalega komuś w garażu sprężyna przednia???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
bo mam szczelony jeden zwój..... a jak już kupoiwać nowe to dwie... a jak już nowe to i amorki itd....

narazie mam zastój finansowy.. więc pytam czy kouś jedna sztuka się nie ostała....??? używana ofkors moze być. byleby była cała

Cytat:
2005-09-12 19:40:56, Kolber7 pisze:
bo mam szczelony jeden zwój..... a jak już kupoiwać nowe to dwie... a jak już nowe to i amorki itd.... narazie mam zastój finansowy.. więc pytam czy kouś jedna sztuka się nie ostała....??? używana ofkors moze być. byleby była cała

Co to znaczy "szczelony"
Jeśli amorki są dobre to po co kupować nowe

Cytat:
2005-09-12 19:46:05, Adam4302 pisze:
Co to znaczy "szczelony" Jeśli amorki są dobre to po co kupować nowe

nie wiem czy są dobre......... te z tyłu były złe... więc z przodem będzie pewnie podobnie.....

szczelony- pęknięty

Cytat:
2005-09-12 19:46:05, Adam4302 pisze:
Co to znaczy "szczelony" Jeśli amorki są dobre to po co kupować nowe

szczelony to pochodna od szczelny inaczej
.....Ty się Adaś nie czepiaj tylko szukaj w garażu !....ja mam to z głowy .....bo......NIE mam garażu

Cytat:
2005-09-12 19:57:33, bogdan1 pisze:
szczelony to pochodna od szczelny inaczej .....Ty się Adaś nie czepiaj tylko szukaj w garażu !....ja mam to z głowy .....bo......NIE mam garażu

no tak i nie musisz robić porządku w garażu.....

a na serio to jutro nawiedzam mechanika i niech mówi czy amorki też mam zmieniać

Cytat:
2005-09-12 20:08:39, Kolber7 pisze:
.....a na serio to jutro nawiedzam mechanika i niech mówi czy amorki też mam zmieniać

Bardziej wiarygodne wyniki byłby po ścieżce diagnostycznej...na pewno zdecydowanie lepsze ocena niż "na oko" mechanika

Cytat:
2005-09-12 20:15:41, bogdan1 pisze:
Bardziej wiarygodne wyniki byłby po ścieżce diagnostycznej...na pewno zdecydowanie lepsze ocena niż "na oko" mechanika

wiem wiem.. ale za to się płaci.. a mechanik mi za free sprawdzi

mi zalegają dwie

Cytat:
2005-09-16 19:46:40, malyzk pisze:
mi zalegają dwie

Poczekaj ciut bo Koliberek meldował na gg że go nie ma do niedzieli albo poniedziałku .....jak juz nie zrobił to pewnie się odezwie

Cytat:
2005-09-16 19:46:40, malyzk pisze:
mi zalegają dwie

THX ale zdecydowałem sie na nowe.... przy okazji ekspertyza mechanika mówi ze mam zmienić przednie tuleje wachaczy przednich i sworznie...... reszta jest ponoć dobra....