MotoNews.pl

Fiat 600 w promocji - widzieliście reklame ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przed momęcikiem widziałem w TV reklame Fiata - że Fiat 500 ma 50 lat i z tej okazji są jakieś promocje tyle ze już nie dojrzałem jakie..

Tak...powstała specjalna wersja seicento, która ma specyficzne malowanie, tapicerkę i nazywa sie 600, a nie seicento (wiem, ze 600 to seicento, ale ten ma napisane 600 znaczy ze cyferkami ).
Pzdr

Cytat:
2005-09-24 13:45:21, Wujek-Kajtek pisze:
Tak...powstała specjalna wersja seicento, która ma specyficzne malowanie, tapicerkę i nazywa sie 600, a nie seicento (wiem, ze 600 to seicento, ale ten ma napisane 600 znaczy ze cyferkami ). Pzdr

i własnie dlatego uważam, że seicento i cinquecento powinny być dopuszczone do klubu w końcu to nowsze wersje 500 i 600 a jak głosi Dejta w przyklejonym topicu na głównym:

"masz fiata *

[cut]

*** model fiata, którego projekt powstał przed 1980 rokiem włącznie. "

A 600 powstała znacznie wcześniej

Joke oczywiście

takim samym sposobem eleganty nie powinny byc dopuszczone. to juz wytwor lat 90

I kto to mówi .
A w ogóle EL'e to przecież tylko podyfikacja, projekt samego auta powstał chyba nieco wcześniej...

niewazne, ale model inny

pitu pitu... ale pitolicie - czy wygładzenie przetłoczeń i zmiana nazwy to "nowy projekt"? elegant jakby na niego nie patrzeć jest maluchem i tyle w temacie

OT - Gumbas, fajna fura. Czekam aż "będzie Twój"

A ja słyszałem, ze mają wzowić produkcje 500tki... za 2 czy 3 lata bedzie produkowny... Śjakiś nowy?

Zaiste I będzie się zwał Trepiuno. I będzie produkowany w....Tychach

BTW. Co ma wspólnego 600-tka z Seicento (poza nazwą oczywiście)

[ wiadomość edytowana przez: Cytryn_126 dnia 2005-09-24 23:40:05 ]

Cytat:
2005-09-24 23:39:16, Cytryn_126 pisze:
Zaiste I będzie się zwał Trepiuno. I będzie produkowany w....Tychach BTW. Co ma wspólnego 600-tka z Seicento (poza nazwą oczywiście) [ wiadomość edytowana przez: Cytryn_126 dnia 2005-09-24 23:40:05 ]

silnik 899spi wywodzi się od silnika z 600 , ta sama klasa wielkościowa . Żartowałem z tymi prawami klubowymi

Ja pracujac w serwisie Fiata dowiedziałem się ze Fiat zapowiedział ze wypuści około 30 nowych modeli Fiata w przedziale kilku najbliższych lat (2,3)
Ostatnio Fiat idzie ostro do przodu z produkcją (Idea nowe Punto, Croma). W piątek miałem okazję przejechać się Pandą 1.3 Multi Jet - no całkiem nieźle ale nie bede opisywał co i jak bo to bedzie OT