V runda Mistrza Tychów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Automobilklub Ziemi Tyskiej zaprasza na V Rundę Mistrza Tychów , która odbędzie sie 02 października 2005 r na Torze Jazd Doświadczalnych Fiat Auto Poland. Zapisy do godz 9.30.

Zaczerpnięto z www.rajdy.hoga.pl

Impreza fajna i naprawdę warto się wybrać - ja zamierzam powalczyć w klasie.

Ja 2-ego walczę w Tarnowie o punkty do licencji. Powodzenia w Tychach

jak sponsor nie zawiedzie to bede napewno bo tej imprezy nie można opóścic

Kurcze taka impreza a mnie tam nie bedzie, bylem wczesniej na 3 i 4 eliminacji i warto panowie tam jechać, to już jest inna bajka niż te nasze kjs, tam to już predkość oscyluje ku max (przynajmniej w maluchu), dlatego chce powiedzieć że kto jeszcze tam nie byl to niech sie wybierze, bo warto...A ja choc auto sprawne to nie jade, bo trzymaja mnie inne sprawy w Krakowie.Milej zabawy zycze.powodzenia...

Dommel gratuluje wygranej klasy, nie widzialem wszystkich przejazdow, ale jednego fajnego boczura w twoim wykonaniu na 2 kolach widzialem

Cytat:
2005-10-04 09:02:11, bart322 pisze:
Dommel gratuluje wygranej klasy, nie widzialem wszystkich przejazdow, ale jednego fajnego boczura w twoim wykonaniu na 2 kolach widzialem

Dzięki, przy okazji udało się objechać klasę drugą i 2/3 trzeciej

Tego boka to też bym z chęcią zobaczył z zewnątrz - może ma ktoś fotki albo film?

Co do imprezy to jak poprzednim razem było super!!! Jak pisał Daniel to jest już zupełnie inna jazda - na łuku rozpędzałem autko do ok 100km/h, a meta lotna to już na odcięciu gdzieś ze 110km/h.
Na następnej eliminacji to się dopiero będzie działo bo ma być po śniegu - prawdopodobnie w połowie grudnia ale jak nie będzie śniegu to przesuną...

Cytat:
2005-10-04 22:29:17, dommel pisze:
Dzięki, przy okazji udało się objechać klasę drugą...

No bo ja nie startowalem

Nastepna eliminacja ma byc 12 grudnia o ile dobrze pamietam, ale jak beda czekac na snieg, to tez dobrze, tylko musze zaopatrzyc sie w zimowki
BTW: Ciekawe kto bedzie robil za przecieraka na torze

witam kilka fotek odemnie V eliminacja mistrzostw Tych

Fotki Dommela