MANDARYNA RULEZZZZZZZZZZZZ !!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dla mnie Jimy Hendrix umarł, po wczorajszym koncercie sopockim liczy się tylko MANDAAAAAAAAAARYNA

ROTFL

Dzisiaj w robocie wszyscy ogladali ten występ już po conajmniej 10 razy

Mój piękny Panie, raz zobaczony w technikolorze

a tutaj cos dla fanów Mandaryny

http://217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/rozebrana_mandaryna.jpg

WE SHOULD BE TOGETHER LALALALAAAA

No to chyba w TiVieNie niezłą jazdę mieliście.

tu dla przypomnienia mandarynka

Ps a ten wczorajszy wystep to było mistrzostwo, czekalem specjalnie na niego

ahhhhh zadnego fałszu ja niestety nie widziałem jej wystepu.....

Cytat:
2005-09-04 15:16:21, piotr_ek pisze:
No to chyba w TiVieNie niezłą jazdę mieliście.

BEKA nie z tej ziemi - wszyscy wydawcy faktów, TVN24, producenci, montażyści, technicy wrzucili sobie dziś na plazmę w głównej reżyserce Mandarynke i polewali jak dzieci

Spałem u siory po wciągnięciu pizzy... I coś przez sen słyszałem... Jęk przejechanego kota przez Hummera

Co wy wiecie o prawdziwym geniuszu(szce) w naszym polskim świecie muzycznym

Można to skomentować tak:
....rączki w góre, gwizdki w dłoń, odkurzacze na plecy i je.. jeee... jeeeeesstttttt..... imprezka

mozecie mnie oswiecic bo ja nie widzialem..co stracilem?? ale bez zartow poki co to mam tylko jakas mp3 gdzie mandaryna spiewa a capella i to jest tragedia

Qbaj, oglądaj Fakty, będą fragmenty jej występu, komentarz jury i inne ciekawostki

Ja tez nie widzialem tego popisu a juz sie nasluchalem od znajomych że warto...
Bardzo pragne Mandarynke zobaczyc w akcji...
moze ktos ma jakies .mpg??

[ wiadomość edytowana przez: Robert_S dnia 2005-09-04 19:29:19 ]

Co tak krótko

Czekam jeszcze 30 minut

mam cos tu:
Mandela Sopot live

Ona jest po prostu boska! Najlepszy poczatek, kiedy ani nie spiewa w dobrym momencie ani wysokosc dzwieku nie przypomina tej, ktora powinna byc .... Masakra..

RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaahahahahah hahahahaahahhaahh hahaahahahahah qwa nie moge buahhahahahaahahahhaahahahhahahahaha tarzam sie po zollu ze smiechu hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ja lepiej spiewam hahahahahahahahahahahah

Wszystko, wszystki śpiew był koszmarny(występu niestety nie widziałam). I tak nabijacie się z Kobiety, ale czy ktoś nie pomyślał, że być może było to najzwyklejsze podłożenie świni?, że może miała z kimś na pieńku i szukano zemsty?, a może ktoś chciał ją w ten sposób wyeliminować bo zaczęła się stawać niewygodną w świecie show biznesu?

Kiniuuuuuu, co Ty za przproszeniem konfabulujesz

Obejrzyj jakąkolwiek retransmisję jej występu na żywo w Sopocie i pozbędziesz się jakichkolwiek złudzeń.

Zapewne MP3ka którą słuchałaś w internecie mogła być faktycznie jakkolwiek spreparowana, występ w Sopocie już nie.

Nawet mi się szkoda jej zrobiło, bo to dość miła dziewczyna, tylko na BOGA, niech się weźmie za taniec albo choreografie, a nie za coś o czym ma mniejsze pojęcie od jakiegokolwiek pijanego śpiewaka weselnego.

Ale 2 miejsce zajela !!!

Jacku, bynajmniej nic nie konfabuluję , a jedynie rozważam temat z różnych stron.
I tutaj podumać należy czy układanie przez nią choreografii też kiedyś nie spali na panewce?,,,hęęę???