| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SzymonX F&F Sympatyk FiaT krk | 2005-09-20 18:55:05 jak w temacie cena do 700 zł pilnie potrzebny... iokolice krakow/malopolska przeglad i Oc
jak macie jakies info dajta znac |
bimber1 (S) Furious Moderator kant Kraków | 2005-09-20 18:57:38 dla ciebie czy kogos innego ????? |
gumbas5 F&F Sympatyk German Style Katowice | 2005-09-20 18:58:47 ja mam cynk na kanta po remoncie za 700 zł, ale w Łodzi jak coś to moge Ci go podać |
bimber1 (S) Furious Moderator kant Kraków | 2005-09-20 19:10:07
łódz ??? to chyba nie jest wielki prpblem,ja jechalem po auto do poznania ![]() ![]() ![]() |
gumbas5 F&F Sympatyk German Style Katowice | 2005-09-21 09:00:48 ok, tu masz maila do tego gościa - sebas@autograf.pl
tu masz opis jego auta: "opisze Ci troche co bylo w nim porobione wiec tak nowe przendnie błotniki nowy pas przedni nowe progi obie strony nowe poszycia drzwi reperaurki tylnych błotników i reszta wyłatana silnik po remoncie kapitalnym ma przejechane z 15000km moze nawet nie zalany nowym olejem nowe opony jezdził na nich pół roku z tego co pamientam to sprzegło tez było robione albo bardzo ladne mam nowe tarche hamulcowe na przód nowe klocki hamulcowe na pród elektroniczny aparat zapłonowy tylko ze nie załozony i inne drobiazgi takie jak wkładki zamków itp auto posiada hak .Do pomalowania sa drzwi(posiadam numer lakieru) albo jak wolisz to cały samochód bo aktualnie jest wisniowy brak oc i przegladu ale moge załatwic przeglad co do ceny to sie dogadamy bo musze sie go pozbyc bo potrzebuje kasiore" fotki są tutaj: http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=112052&c=132&f=25 to ten na motylkach, początkowo chciał za niego 800, ale potem zjechał do 700, myśle że warto sie zainteresować - gdyby nie ten czerwony kant z Tychów raczej brałbym tego z Łodzi jak bedziesz zainteresowany to prześle Ci na priv numer gg tego gościa |