[s] sabelty 4 punktowe 2 sztuki, sabelty 3pkt jedna sztuka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie. 2 sztuki sabeltów czerownych, stan dobry, niewyblakłe, wszytskie uchwyty itp si, mocowane na sztywno. Niestety jedna sztuka z nich ma troszeczke przetarty jeden pas (ktory mozna spokojnie wymienic) przy mocowaniu przednim do podlogi. cala reszta ok, czysciutkie, bardzo ładnie sie prezentują. to przetracie nie jest wielkie i spokojnie mozna ich uzywac, jednak jezeli ktos chce to moze wymienic luz doszyc kawalek starego pasa i gwarantuje ze bedzie si. Pozatym uszkodzeniem pasy wygladaja jak nowe. Cena za 2 sztuki 210zł. Mysle ze jest to dobra cena. Ostatecznieten sprawny 150zł, ten naderwany 60zł.

Jedna sztuka czarnych pasów sabelta, montowane na sztywno, nic nie poprzecierane itp, vczysciutkie. Do oddania za 120zł.

Pasy montowane na sztywno sa w duzej miejszosci i mysle ze cena jest ok. Moim zdaniem sa duze lepsze niz te z napinaczem elektrycznym. Fotki zrobie jak tylko zakupie baterie do aparatu.

Oprocz tego jest tez NOWA seryjna glowica do 126p 650, elektrownia na pas przedni (4 halogeny, chyba 2x 20cm i 2x20cm), znajdzie sie jakas klateczka chyba. info wkrotce.

dawaj foty

zaraz Ci pokaze pogladowe jaki to model a wieczorem beda full profi orydzynal.

tak wygladaja te 4 punktowe czerowne

tak wygladaja te 3 punktowe tylko ze czarne:

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2005-09-18 14:35:14 ]

interesily by mnie pasy. jakies ladniutkie i czysciutkie

to pogladowe hehe

no poglądowe. dajcie troszq czasu a skołuje aparata a raczej baterie i pstrykne. ogolnie te czerowne mi sie zajefajnie podobaja ale musze sprzedawac bo hajs na oplaty padaki potrzebny

czyli te 4 punktowe nie maja tego szerokiego pasa przy zapieciu tak jak te 3 pkt? bo nie chcialbym zeby mi sie sama klamra wbijala w bebechy

ano nie maja, te 3 punktowe tez nie maja, ale klamra jest tak zrobiona ze niema co sie wbijac, jest zrobiona na plasko razem z pasami takze nic nie odstaje i sie nie wbija.

zaklepuję 3-punktowe paski!

toki biore 2 szt tych samych czyli 4 pkt??
jeszcze napisz mi jasniej w punktach na prv.jakie masz ale biore sabelty 2 szt .te za 220

pasy sabelta 3 punktowe kupione przez nodajspokoj, a 4 punktowe rezerwuje 126p.