[z cyklu chwale się] lekka zmiana image"u :P

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no wiec po zebraniu opinii na temat silnika od paru rajdowcow nad Sosina postanowilem w nim nie grzebac na razie a kase przeznaczoną na silnik spozytkowac nieco inaczej. oto pierwszy zakup: prawie nowki fele od seia + oponki z odzysku ale calkiem spoko z przodu Vivo 135/60 R13 z tylu Hankook H406 155/65 R13. Tak to sie teraz prezentuje:

No ładnie ładnie, autko zaczyna nabierać sportowego charakteru
Robiłeś coś z zawieszeniem, bo niemam opjęcia czy to gleba czy takie dziwne złudzenie optyczne

no zawias juz dawno zrobiony.... na er-garage.prv.pl zapraszam
a i przod to 135/70 nie na 60

P.S. niech jakis mod usunie ten drugi watek bo cos sie spieprzylo

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2005-05-04 18:00:52 ]

no ładnie się prezentuje , ciekawe czy bedzie się tak trzymał gleby jak na starych oponkach nad sosiną

chyba chciales powiedziec czy bedzie tak szorowal felga na zakretach jak mu sie opony kladly PP mam nadzieje ze nie ale musze przyznac ze VIVO na mokre to lipa jednak

calkiem niezle wyglada z tymi felami. przerabiales nadkola?

nie

Tym felom brakuje 2 rzeczy - dodatkowego 0,5 cala i bialego koloru Ogolnie fajnie sie prezentuje.

będą białe

patrząc na wersje początkową z początku roku kiedy pierwszy raz widziałem tak zadbanego malca, i na wersje teraźniejszą widać ogrom pracy jaką włożyłes w niego i oby tak dalej!!!! Powodzonka w dalszych zmianach

no teraz wezme sie za wyglad malca troche. wylatuja boczne listwy, wchodza chromy pomalowane na czarny mat, tyl szyby z plexi, dodatkowo musze haki dorobic w przodu i z tylu i mocowania w polce na pasy, pojdzie przerobka mocowania mojego fotela ktory bedzie bezposrednio do podlogi przyczepiony i troche gadzetow rajdowych tj pola startowe na drzwiach jakis ladny paseczek bialy na szybie moze i takie pierdolki a no i jeszcze musdze klatke oblozyc gabkami to taki plan na najlbizsze 2-3 tygodnie

Cytat:
2005-05-04 21:49:53, 3zeR_MDS pisze:
no teraz wezme sie za wyglad malca troche. wylatuja boczne listwy, wchodza chromy pomalowane na czarny mat, tyl szyby z plexi, dodatkowo musze haki dorobic w przodu i z tylu i mocowania w polce na pasy, pojdzie przerobka mocowania mojego fotela ktory bedzie bezposrednio do podlogi przyczepiony i troche gadzetow rajdowych tj pola startowe na drzwiach jakis ladny paseczek bialy na szybie moze i takie pierdolki a no i jeszcze musdze klatke oblozyc gabkami to taki plan na najlbizsze 2-3 tygodnie

dlaczego chromy malujesz na czarny mat

Teraz taka moda koledze do jego rajdówki tez przygotowałem zestaw czarny mat - chromy stan fatalny a tak mozna ładnie wyprostowac zestawik i na czarno fajnie towyglada przy klasycznym kolorze np niebieskim.

Ps.postaram sie proobic fotki powstawania rajdówki low budget z malca 1983 od dziadka....

wyszedlem z zalozenia ze jak mam zostawic zderzak na jakims zakrecie to po co bede wsadzal full wypas chromy jak moge wrzucic jakies stare lekko pogiete, wyprostowac je, pomalowac na czarno tak ze nie bedzie widac i malec bedzie wygladal jakos a przy okazji lzejszy bedzie

Fajny ale cały efekt tych kół bedzie widac dopiero na " czarnych chromach " zwłaszcza z tyłu .
Zycze miłej pracy nad malcem oby dalej w tym kierunku.

Bobek pierwsza klasa, i z klatka wchodzi do niego 5 osób

Pozdro Frizer

fele fajne opony fatalne. strasznie kiepski rozmiar. zaloz wiwo na tyl bo te koreance pewnie lepiej trzymaja na wodzie niz ten syf z debicy :/ lepiej skrecic i dupa zamiesc niz pojechac na wprost.

ale wrak !!! o człowieku hehe
no wspomne ze zderzaki u Frizera to beda oryginalne -FIAT-CROMODORA- klepnie sie je kilka razy prysnie matem i jak 'nowki'

a ja bym felg nie malował... dopeiro jak sie poubijaja i znoszcza to je porzadnie wyprostowac wypiaskowac i pomalowac na biało... a może czarno
narazie srebrne są git

dobre auto , jeździ też ok , felgi zostaw szkoda sie z tym bawic i tak je zniszczysz

No wygląda CORAZ LEPIEJ, podoba mi się. Felgi zostaw srebrne, są super. Białe .. białe i jeszcze raz białe. Ciągle ktoś ma białe, te srebrne wyglądają fajne. Jedynie to Vivo mi nie podchodzi . Ale i pożądne oponki pewnie wskoczą jak znam Twój upór w dążeniu do celu. Fajny maluszek.