Ciekawe lampki do mk4 :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Powiedzcie co o tym sadzicie...

Zdiecie1

Zdiecie2

no mnie sie podobają ale czy to nie są przypadkiem samoróbki

heh tzw. ANGEL EYES... stosuje się je do tuningu w BMW...i nietylko ładny efekt...nawet bardzo ładny

Nie wiem bo ja na taki pomysl nie wpadlem.Wyszukalem takie cos na angielskim ebay'u.

Wygladaja jak samorobki...

sam myśle juz od dawna na zrobieniem czegoś takiego wiem nawet jak tylko czasu i miejsca nie ma

heh jeśli byście chcieli to można to wymontować z bmw....bardzo dużo osób to zakłada aha no tylko że moze rozmiar niepasować bo w bmw sa okragłe lampy a jednak w mk5,6 prostokatne ale napewno coś by sie wymyśliło

takie lampy z bmw są pewnie drogie a takie ringi można samemu zrobić i wstawić w swoje lampy dość tanim kosztem

Takie ringi sa na na allegro.

www.allegro.pl/show_item.php?item=64029905

te sa do innego auta, ale pewnie tez da sie wpasowac. Sa tez inne aukcje.

[ wiadomość edytowana przez: Dimitry dnia 2005-09-17 15:21:44 ]

heh tylko że te ringi maja oświetlac droge przynajmniej tak jest u mojego kolegi w bmw.... a te to tak tylko na pokaz by były

te ringi w bmw raczej drogi nie oświetlają one robia w bmce za postojówki

no niewiem kolega mam beje 7-demke i to ma zamiast świateł.... tylko że zakładane u schmitzera czy jakos tak to sie pisze i normalnie na jak światła włączy to to sie zapala i świeci tylko dziwie sie jakim cudem tak mocno:/ moze jakoś inaczej to ma pokombinowane no niewiem widziałem to 2 razy

To sa postojowki i one nie oswietlaja drogi a efekt mogłby tak wygladac, choc w nocy o wiele lepiej:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

fajnie by pasowaly niebieskie ringi w nocy.

Cytat:
2005-09-17 15:30:36, pucek2509 pisze:
no niewiem kolega mam beje 7-demke i to ma zamiast świateł.... tylko że zakładane u schmitzera czy jakos tak to sie pisze i normalnie na jak światła włączy to to sie zapala i świeci tylko dziwie sie jakim cudem tak mocno:/ moze jakoś inaczej to ma pokombinowane no niewiem widziałem to 2 razy

bo razem z tymi ringami (postojówkami) zapala mu sie normalna lampa mijania ktora jest w środku jednego z tych ringów (w środku drugiego jest "długie")

haha..ringi oświetlają drogę...no bardzo dobry żrt...ringi robią za postojówki i w BMW są naokoło soczewki...która właśnie oświetla drogę..

Cytat:
2005-09-17 14:44:58, saintadamus pisze:
sam myśle juz od dawna na zrobieniem czegoś takiego ...

To na co czekasz? Możesz liczyć na wsparcie duchowe z mojej strony

Cytat:
2005-09-17 20:33:22, Cioska pisze:
To na co czekasz? Możesz liczyć na wsparcie duchowe z mojej strony

no jak na duchowe to tudzież z mojej strony również

Ja jestem ciekaw jak to przymocujesz.

A tak apropo.Zdejmowales juz klosz lampy przedniej?Jest to wykonalne bez zbijania jej??

jak przymocować to wiem a zdejmowania tzn rozklejania nie robiłem ale też wiem jak to zrobić czyli teorie mam a zobaczymy jak bedzie z praktyką może niedługo będą efekty jak mi sie za to będzie chciało wziąść

To jak rozkleisz je to chetnie dowiem sie co i jak.Mam troche inny pomysl ale wymaga tej czynnosci.

to ze w bejcy ringi robia za postojowki potwierdzam(bo tak na bank jest)ale jak je zamocowac w lampie essiego nie mam pojeciasam kiedys chcialem to zrobic tylko nie mialem pojecia jak je solidnie zamocowac zeby nei przyslanialy zwyklych swiatel.

jak zrobisz efekt napewno bedzie wyje...super)